Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРВНА ГРУПА

Људи са ОВИМ КРВНИМ ГРУПАМА тешко мршаве: Јесте ли међу њима?

Они са Б + крвном групом, имају вишу базалну метаболичку вредност (БМР), због чега се тешко дебљају, појашњава докторка Сеема.

1600678515_Depositphotos_397838092_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

У сталној сте борби са килограмима, чак и док се придржавате савета неке дијете? Ако сте међу онима за које је губитак килограма готово немогућа мисија, можда је разлог ваша крвна група.

Нутриционисткиња Сеема Кханна појаснила је како особе које имају крвну групу АБ + или АБ -, имају итекако потешкоћа у елиминацији нежељених килограма.

Разлог? Особе са споменутим крвним групама тешко мењају своје прехрамбене навике. Они са крвним групама О + и Б + , лакше ће се решити нежељених масних наслага.

Прочитајте још: Које су КРВНЕ ГРУПЕ најбоља комбинација за везу

Фото: Депозит

Људи са Б + крвном групом, имају вишу базалну метаболичку вредност (БМР), због чега се тешко могу да се угоје, појашњава др Сеема. Ако сте особа са А крвном групом, онда то јесте ли подложнији дебљању или не, зависи од ваше генетике.

Натуропат Петер Ј. Д'Адамо креирао је дијету за сваку крвну групу и тврди како намирнице које конзумирамо реагују са нашом крвљу, па је прехрана осмишљена у складу са крвним групама одличан избор како бисте подстакли и убрзали пробаву, наводи.

Прочитајте још: СУПЕР, ИЗГЛЕДА ДА НАМ ЈЕ СВИМА ОДЗВОНИЛО: Истраживање је показало – САРКАЗАМ УБИЈА!

Осим тога, на тај начин можете спречити развој разних болести које вам прете, појашњава Петер и наводи како држећи се плана прехране за сваку крвну групу коју имате, лако можете постићи жељену тежину и продужити животни век.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas