Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
непријатно

Отишла је да "испегла" боре, а недуго затим кренули су болови и сцена од које ћете се најежити

Подмлађиване је кренуло по злу.

1642155003_Untitled.jpg
Фото: принтсцреен / Даилy маил видео
Oglas

У жељи да изгледа лепше и млађе Нонг Гуанг (41) одлучила је да "испегла" боре на лицу. Пре две године убризгали су јој филер и пресрећна Нонг уживала је у својој лепоти. Међутим, недуго након тога учинило јој се да јој је чело мало надувено.

Како је њено лице и даље изгледало савршено није водила много рачуна о томе.

Чак и када је чело почело да отиче Нонг је одбијала да провери о чему се ради. Међутим, када је пре месец дана чело почело страшно да је боли, одмах је отишла код лекара где је сазнала да је дошло до страшне инфекције и да филер морају хитно да "исцеде", пише Даилy маил.

Прочитајте још: Масирајте две АКУПРЕСУРНЕ ТАЧКЕ у трајању од 3 минута и решите се слабости, главобоље, утрнулости.... (ВИДЕО)

- Цело чело ми је било мекано као сунђер, и осетила сам да могу да померам масу унутра. Имала сам осећа да ми је глава као балон пун воде - испричала је она и додала да су болови постали несносни.

- Када бих пипнула чело у кожи ми је остајала рупа, болови су били стравични - објашњава Нонг. Лекари су јој одмах указали помоћ.

Нонг је након овог морала да пије антибиотике како би спречила ширење инфекције.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas