Oglas
· · Komentari: 0
neprijatno

Otišla je da "ispegla" bore, a nedugo zatim krenuli su bolovi i scena od koje ćete se naježiti

Podmlađivane je krenulo po zlu.

1642155003_Untitled.jpg
Foto: printscreen / Daily mail video
Oglas

U želji da izgleda lepše i mlađe Nong Guang (41) odlučila je da "ispegla" bore na licu. Pre dve godine ubrizgali su joj filer i presrećna Nong uživala je u svojoj lepoti. Međutim, nedugo nakon toga učinilo joj se da joj je čelo malo naduveno.

Kako je njeno lice i dalje izgledalo savršeno nije vodila mnogo računa o tome.

Čak i kada je čelo počelo da otiče Nong je odbijala da proveri o čemu se radi. Međutim, kada je pre mesec dana čelo počelo strašno da je boli, odmah je otišla kod lekara gde je saznala da je došlo do strašne infekcije i da filer moraju hitno da "iscede", piše Daily mail.

Pročitajte još: Masirajte dve AKUPRESURNE TAČKE u trajanju od 3 minuta i rešite se slabosti, glavobolje, utrnulosti.... (VIDEO)

- Celo čelo mi je bilo mekano kao sunđer, i osetila sam da mogu da pomeram masu unutra. Imala sam oseća da mi je glava kao balon pun vode - ispričala je ona i dodala da su bolovi postali nesnosni.

- Kada bih pipnula čelo u koži mi je ostajala rupa, bolovi su bili stravični - objašnjava Nong. Lekari su joj odmah ukazali pomoć.

Nong je nakon ovog morala da pije antibiotike kako bi sprečila širenje infekcije.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas