· · Коментари: 0
СТИЛ

ИСТАНЧАН УКУС: Даме у зрелим годинама ове СИТНИЦЕ морате да поседујете

Када се приближи зрелом добу, свака дама би требало да је развила свој јединствен стил.

1600330859_Depositphotos_3186721_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Он се односи на начин њеног облачења, израду фризуре, шминкање и друге ситнице које изглед једне даме чине комплетним. Осећај за моду је онај који сазрева са годинама и када се осврнете за собом, вероватно се сећате свих осцилација у облачењу током година. Али та времена су прошла, јер сада у зрелој доби нема разлога због ког би носили било шта друго осим оног у чему се осећате и изгледате као милион долара.

Имајући то у виду издвајамо овом приликом ситнице које требају свакој дами у зрелим годинама, како би се осећала задовољно и изгледала савршено у свакој прилици.

ПЕРСОНАЛИЗОВАНА ФУТРОЛА ЗА ТЕЛЕФОН

Иако је у мору футрола за телефон лако пронаћи лепу боју и дизајн, као зрела особа сигурно желите одређену врсту надоградње у овом правцу. Елегантни црни оквир на ком је монограм, савршен је за разликовање вашег телефона од осталих када се нађете у друштву.

Прочитајте још: Сви јој се РАДУЈУ, а немају СТРАТЕГИЈУ, па се питају ГДЕ сам ЖУРИО?

Фото: Депозит

ОДВАЖНЕ РАВНЕ ЦИПЕЛЕ

Мада равне балетанке спадају у врсту обуће коју можете носити сваки дан и у најширем обиму прилика, ако желите да истакнете свој стил и – зачините своју појаву, требаће вам одважне равне ципеле. Бирајте једнобојне са упечатљивим додатком.

НЕЖНА ШАЛ – МАРАМА ОКО ВРАТА

Кад наступи хладније време, свакој дами која држи до свог изгледа требаће нешто да је греје у пределу врата, а тада на сцену ступају мекани шалови – мараме које попут ћебенцета можете да огрнете, било да носите јакну или капут.

Прочитајте још: СТАРИЈИ су СРЕЋНИЈИ од младих, јер знају ОВО

ШИК ЗИМСКА КАПА

Можда нисте највећи љубитељ овог аксесоара али када се температуре спусте заиста ниско, требаће вам нешто мекано и топло да прекрије ваше промрзле уши и чело. Стилске капе су додатак који је савршен за хладне јесење и зимске дане.

Фото: Депозит

НАОЧАРЕ ВЕЛИКИХ ОКВИРА

Прави пар наочара јасан је показатељ истанчаног укуса, а једна дама зрелије доби зна какве наочаре треба да тражи и када да их носи. Наочаре великих оквира са тамнијим стаклима су безвременска варијанта.

Прочитајте још: Шест САВЕТА који ће вам помоћи да доживите СТОТУ

ПАР ДИЈАМАНТСКИХ МИНЂУША

Без обзира на године никад не можете погрешити ако своју појаву украсите паром дијамантских минђуша. Мале, дискретне али довољно упечатљиве оне ће оставити јасан утисак о вама на сваког са ким дођете у контакт.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.