Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЛЕГЕНДЕ

Расплакала гледаоце: Голди Хоун отркила ТАЈНУ из младости (ФОТО)

Голди Хоун је открила шта се дешавало иза затворених врата на почетку њене каријере.

1620814138_GOLDI.PNG
Фото: Instagram/ screenshot goldiehawn
Oglas

Голди Хоун има 75 година, супруга који је обожава, успешну ћерку и унуку која је пљунута она!

Прочитајте још: АНАСТАСИЈА Ражнатовић прошетала нову фризуру! Модни хит или потпуни промашај? (ФОТО)

Памтимо је по многим филмовима, али улога у "Клубу првих жена" (The First Wives Club) била је легендарна. Удала се 1983. године за Курта Расела, колегу глумца, а њихов брак је срећан већ четири деценије! Има ћерку Кејт Хадсон, такође познату глумицу, а њена унука Рио веома личи на њу.

Голди је супер-успешна и срећна, али није била!

Међутим, у раним данима када је почињала каријеру Холди Хоун је доживела ужасне стресове, шокове и менталне проблеме. Она је, у јутарњем програму "Good Morning Britain" искрено признала да је са 21. годином била депресивна. У емисију се укључила из куће у Лос Анђелесу.

- Када сам била млада била сам ужасно депресивна. Имала сам 21. годину, стремила сам успешној каријери, али било је веома тешко. Ништа нисам желела, ништа мен ије занимало, била сам депресивна. Ишла сам код психијатра и научила сам како да контролишем мозак - каже Голди.

Прочитајте још: Мики Мећава већ 15 година носи овај модни детаљ: Открио због чега има чак 15 истих марама (ФОТО)

Глумица је сада велики говорник у удружењу за ментално здравље.

- Не разумем зашто се више не прича о менталном здрављу и зашто у учионицама не уведу предмет који ће помоћи деци да се боље осећају. Срећа је лични избор. Нажалост, многима то није велика ствар - каже глумица.

Била је депресивна, лечила се годинама.

Голди је као млада хтела да буде плесачица, али није имала снаге да се избори за тај сан. Њу је било срамота да искрено каже шта је занима. После терапије осећала се боље и сматра да треба да допринесе да се други ослободе и скупе снаге да живе срећан живот.

- Пандемија је изазвала фрустрацију, а тешко је родитељима и још теже деци, па треба очекивати велике менталне проблеме код млађих генерација - каже Голди.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТАН случај града на Аљасци! Сви становници и институције су смештени у једну зграду (ВИДЕО)

- Деца се не осећају безбедно и морамо да се изборимо да период пандемије не остави трајне последице на психу деце - закључује Голди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas