Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
упознавање

Може да се научи: Водич за ФЛЕРТ

Флертовање је вештина, која некима од нас боље, а неким рецимо теже иде од руке, попут учења страних језика.

1605622474_Depositphotos_183382400_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ако свему томе додате фактор да вам се особа са којом намеравате да флертујете заиста допада, ствар је утолико тежа. Оно што једна савремена девојка себи никако не жели да дозволи, јесте да буде схваћена као наметљива.

Разиграни кокетни разговор је нешто попут тениског меча. Готово да дрхтите од узбуђења када улазите на терен и гледате "противника" са друге стране. Ало када меч отпочне, све се своди на то ко има већу контролу над собом, и ко може више да издржи усхићеност. Ако сте дакле заинтересовани за одређену особу, али не знате како да започенете флерт са њом, редови који следе би вам могли користити.

Прочитајте још: НАУЧНИЦИ ТВРДЕ: Формула за рачунање идеалне СТАРОСНЕ РАЗЛИКЕ између партенера постоји

Успуставите контакт очима

Ако сте га управо приметили преко половине бара, контакт очима је примарни потез који суптилно одаје вашу заинтересованост. Док суптилно прелазите погледом по соби, застаните и фокусирате његове очи, дозволите себи и неки неодољив осмех, нарочито ако приметите да и он вас одмерава. Потом лагано спустите главу. Мушкарцима је често довољно врло мало да вам приђу, а то мало треба да дође са ваше стране.

Фото: Депосит

Будите насмејани

Жене у великом броју случајева мисле да је маска ледене краљице потребна како би мушкарцима постала интересантна. Заправо мушкарце ништа више не одбија од жене која се држи као недодирљива. Девојка или жена са осмехом на лицу увек је далеко привлачнији "плен". Свакако то не треба да буде вештачки осмех нити прегласно смејање које нађачава музику.

Користите говор тела

Чак и ако још увек нисте проговорили са особом која вам се допада ни једну једину реч, можете да искористите свој говор тела. Прво правило је да руке не држите прекрштеним, јер то шаље слику о томе да сте неприступачни. Поиграјте се праменом своје косе умсето тога, ако се осећате нервозно. То је врхунски кокетни потез који га позива ка вама. Играње са накитом око врата је такође добра идеја.

Фото: Депосит

Додирните га ноншалантно

Ако сте отпочели разговор, време је да пређете на следећи ниво. Онај где му путем суптилних додира дајете до знања да вам се допада. Дискретни додири руком када вас неком шалом насмеје, или вам удели комплимент у знак захвалности. Такође како не бисте чекали њгове комплименте, истакните како вам се свиђа његова кошуља и "поправите" му крагну.

Прочитајте још: Жене ВАРАЈУ из три разлога, а први је потпуно БИЗАРАН и логичан!

Будите духовити

Мушкарци воле духовите, паметне и забавне девојке. Духовити одговори, без сарказма и дрских речи су свакако они које би он волео да чује од вас. Побрините се да га сваком својом изговореном реченицом заинтересујете за даљи разговор уместо стварања блокаде међу вама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas