· · Komentari: 0
upoznavanje

Može da se nauči: Vodič za FLERT

Flertovanje je veština, koja nekima od nas bolje, a nekim recimo teže ide od ruke, poput učenja stranih jezika.

1605622474_Depositphotos_183382400_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ako svemu tome dodate faktor da vam se osoba sa kojom nameravate da flertujete zaista dopada, stvar je utoliko teža. Ono što jedna savremena devojka sebi nikako ne želi da dozvoli, jeste da bude shvaćena kao nametljiva.

Razigrani koketni razgovor je nešto poput teniskog meča. Gotovo da drhtite od uzbuđenja kada ulazite na teren i gledate "protivnika" sa druge strane. Alo kada meč otpočne, sve se svodi na to ko ima veću kontrolu nad sobom, i ko može više da izdrži ushićenost. Ako ste dakle zainteresovani za određenu osobu, ali ne znate kako da započenete flert sa njom, redovi koji slede bi vam mogli koristiti.

Pročitajte još: NAUČNICI TVRDE: Formula za računanje idealne STAROSNE RAZLIKE između partenera postoji

Uspustavite kontakt očima

Ako ste ga upravo primetili preko polovine bara, kontakt očima je primarni potez koji suptilno odaje vašu zainteresovanost. Dok suptilno prelazite pogledom po sobi, zastanite i fokusirate njegove oči, dozvolite sebi i neki neodoljiv osmeh, naročito ako primetite da i on vas odmerava. Potom lagano spustite glavu. Muškarcima je često dovoljno vrlo malo da vam priđu, a to malo treba da dođe sa vaše strane.

Foto: Deposit

Budite nasmejani

Žene u velikom broju slučajeva misle da je maska ledene kraljice potrebna kako bi muškarcima postala interesantna. Zapravo muškarce ništa više ne odbija od žene koja se drži kao nedodirljiva. Devojka ili žena sa osmehom na licu uvek je daleko privlačniji "plen". Svakako to ne treba da bude veštački osmeh niti preglasno smejanje koje nađačava muziku.

Koristite govor tela

Čak i ako još uvek niste progovorili sa osobom koja vam se dopada ni jednu jedinu reč, možete da iskoristite svoj govor tela. Prvo pravilo je da ruke ne držite prekrštenim, jer to šalje sliku o tome da ste nepristupačni. Poigrajte se pramenom svoje kose umseto toga, ako se osećate nervozno. To je vrhunski koketni potez koji ga poziva ka vama. Igranje sa nakitom oko vrata je takođe dobra ideja.

Foto: Deposit

Dodirnite ga nonšalantno

Ako ste otpočeli razgovor, vreme je da pređete na sledeći nivo. Onaj gde mu putem suptilnih dodira dajete do znanja da vam se dopada. Diskretni dodiri rukom kada vas nekom šalom nasmeje, ili vam udeli kompliment u znak zahvalnosti. Takođe kako ne biste čekali njgove komplimente, istaknite kako vam se sviđa njegova košulja i "popravite" mu kragnu.

Pročitajte još: Žene VARAJU iz tri razloga, a prvi je potpuno BIZARAN i logičan!

Budite duhoviti

Muškarci vole duhovite, pametne i zabavne devojke. Duhoviti odgovori, bez sarkazma i drskih reči su svakako oni koje bi on voleo da čuje od vas. Pobrinite se da ga svakom svojom izgovorenom rečenicom zainteresujete za dalji razgovor umesto stvaranja blokade među vama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.