Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овим навикама УБИЈАТЕ СВОЈ ЛИБИДО! Преузмите контролу над вашим сексуалним животом

Можда се многи сусрећу са проблемима током сексуалног односа о којима ћуте, а смањење либида је једна од ствари зашто се то дешава.

1649095022_romantic-g9ef4038c1_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ако имате смањену жељу за односом са партнером или мислите да су вам се умањиле вештине у кревету услед недостатка жеље, врло вероватно да је нешто убило ваш либидо. Веровали или не, постоје намирнице и навике које могу убити ваш либидо, а да тога нисте ни свеснИ!

Прочитајте још: Да ли знате шта је ХЕЛИКОПТЕР ПОЗА: Многи тврде да доводи до ИНТЕНЗИВНОГ ОРГАЗМА

Ако радите неку од ових ствари, врло вероватно да то утиче на ваш либидо! 

1. Претерана конзумација сира 

Сир може смањити ниво тестостерона који је кључан фактор тако што садржи ензим који претвара тестостерон у естроген. Тако да уколико много волите сир, покушајте да смањите дневни унос јер то може утицати на ваш либидо.

2. Стрес 

Стрес утиче на све и главни је кривац и фактор окидач за многе болести и стања. Превише радите, трпите притске и не знате како да изађете на крај са свим обавезама. Све то утиче на ваше психичко здравље, па и на либидо.

3. Не пијете довољно воде

Недостатак воде у организму доводи до главобоље, нервозе и иритације, али и до вагиналне сувоће. Пијте више воде током дана како бисте побољшали стање организма и утицали на хормоне.

4. Не спавате довољно

Осећате се превише уморно за секс? Недостатак сна је велики кривац за то, уколико сте преуморни током дана, то дефинитвно утиче на либидо.

5. Пијете лекове 

Уколико пијете антидепресиве они могу утицати на ваше смирење, али исто тако, смањиће жељу за сексом. Неке студије показују да ни антиистаминици не делују ништа боље.

6. Пушач сте

Цигарете лоше утичу на крвне судове, изазивају атеросклерозу, а самим тим то утиче и на прокрвљеност вагине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas