Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Најлепши тренд 2021: Танани материјали преко ПОПЛИН хаљине (ФОТО)

Блузе, сукње или хаљине од тила носе се преко минималне обоће.

1620800105_suknjatilEpa.png
Фото: ЕПА
Oglas

Желите ли да истовремено одећом постигнете ефекат заводљивости и сањалачке романтике, нема сумње да ћете радо пригрлити актуелни "провидни" тренд.

Прочитајте још: ЖУТА ташна је краљица пролећа и носи се на храбар начин (ФОТО)

Његов адут су транспарентни материјали који прекривају тело у форми хаљина, блуза, огртача, а немогуће је одлучити на чему боље изгледају.

Може преко блузе или хаљине Фото: Епа

Не морате бити превише смели и самоуверени да бисте напустили дом у транаспарентном одевном предмету јер, ако је пажљиво осмишљен, неће вас никада довести у непријатан положај.

Носе се преко комбинезона или поплина.

Често се танани материјали, рецимо у форми хаљине дуге мало испод колена, носе преко комбинезона/неглижеа у контрастној боји - индиго-љубичаста и циклама савршено изгледају у овом споју.

Прочитајте још: Будите у ТРЕНДУ! Ово су најпопуларније пролећне јакне које морате имати у ормару (ФОТО)

Жута се, пак, лепо комбинује са белом, па ако се одлучите за хаљину боје лимуна или сукњу на преклоп, од транспарентног материјала, испод обуците припијени шортс или боди беле боје. Различите прозрачне тканине такође добро изгледају заједно, па ако је блуза нежног свиленкастог ткања, одлично ће пратити памучну сукњу са ресама, на преклоп.

Материјали покривају тело Фото: Епа

На блузама су рукави најчешће предуги, прекривају читаву шаку и још мало се вијоре након тога, што додатно појачава утисак неухватљивости, који ови материјали остављају. Чипки, поготово белој, такође добро пристаје прозрачност, чинећи је крајње романтичном.

Прочитајте још: Постковид мода излечиће душу: Веселе коцкице и "џипси стил" се враћају на улицу

За крај, све и да имате само "обичну" одећу у ормару, довољно је да купите транспарентни огртач. На тај начин, ако се "класично" обучете а обавијете њиме, добићете две потпуно другачије модне комбинације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas