Oglas
· · Komentari: 0

Opuštene i ležerne pletenice: Idealna frizura za vrele letnje dane (VIDEO)

Prave se brzo i lako, a izgledaju fenomenalno

1656066596_pletenica.jpg
Foto: Printscreen
Oglas

Tokom leta se češće opredeljujemo za frizure koje su opuštenije i ne zahtevaju previše truda. Takođe, imamo strah da se zbog visokih temperatura one ne pokvare, pa tako sav naš trud padne u vodu.

Pročitajte još: Zašto je CC krema najbolja zamena za puder tokom leta? Ima tri važna svojstva

Odmorite se od frizura koje se prave pomoću toplote, bar dok se leto ne završi. To će vam znatno uštedeti vreme, a i prijaće vašoj kosi da se oporavi od fena, figara i pegle.

Naš predlog je frizura sa dve riblje kosti. Mi smo ih napravili tako da one ne budu previše zategnute. Kada su pletenice opuštene neće vas boleti glava od njih, a moći ćete da ih držite i nekoliko dana. U ovom slučaju svaka dlaka nije na svom mestu, međutim ukoliko se frizura malo pokvari to neće izgledati ružno i skretati pažnju zato što će delovati kao da je to njen sastavni deo. 

 

 

 

 

Razdelite kosu na dva dela. Počnite od vrha glave. Uzmite tri pramena i počnite da pletete kao običnu pletenicu. Kada nastavite na dole svaki put uzimajte po još jedan pramen sa strane. Gledajte da on bude iste debljine kao početni, tj. da svi pramenovi koje koristite budu približno isti. Naravno, kako budete dodavali kosu pramenovi će biti sve deblji i deblji, a kada dođete do kraja glave, samo ispletite pletenicu na regularan način. 

Možete ih dodatno razdvojiti kako bi pletenice izgledale bujnije. Pre nego što počnete, pokvasite ruke vodom i prođite prstima kroz kosu, kako bi ona bila poslušnija. Takođe, pogodnije je da pravite pletenice na prljavoj kosi, jer ukoliko je ona skroz čista bežaće i biće vam teže da ispletete riblje kosti.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas