Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МОДА

Пет актуелних МОДНИХ ТРЕНДОВА који уништавају наше здравље

Упркос непријатностима које производе, многе жене трпе због лепоте не размишљајући о трајним последицама...

1635706103_fashion-gca5ca4946_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Лепота може бити болна, али само онда када свесно трпимо непријатности и неудобност свих оних модних додатака, када постајемо жртва трендова и зарад лепоте смо практично спремни да трајно нарушимо свој здравље...

Прочитајте још: ТО ЈЕ ОНА! Овако је Меган Маркл изгледала са црвенкасто смеђом косом (ФОТО)

Доносимо вам списак пет најучесталијих модних трендова које већина жена слепо следи, а који трајно могу нанети последице нашем организму.

1. Доњи веш од вештачког материјала

Увек када купујете доњи веш обратите пажњу од ког материјала је направљено. Бирајте производе од материјала као што је памук, јер они "дишу". Ако изаберете материјал који не дише, изложени сте ризику од гљивичних инфекција.

2. Корсети

Корсети могу бити изразито болни јер отежавају дисање, а могу узроковати и оштећење ребара. Стручњаци не пропоручују да их носите више од једном годишње.

Прочитајте још: Шта је мит а шта истина: Због чега су усне ИСПУЦАЛЕ, и какав вам БАЛСАМ треба током хладнијих дана?

3. Тешке минђуше

Велике и тешке минђуше оптерећују уши, истежу рупице, а неретко деформишу и ушну ресицу. Потрудите се да их избегавате, а и мушкарци ће вам сигурно рећи да су лепше оне мале и елегантне минђушице.

4. Уске фармерке

Уске панталоне притискају ваше крвне судове и мишиће у интимној регији па могу изазвати цео низ проблема, од пецкања и боли у том делу тела па све до проблема с мокраћним мехуром.

5. Високе штикле

Што је штикла виша, то већу бол изазива јер ремети равнотежу стопала и сва тежина падне на његов предњи део. Лекари упозоравају да дуготрајно ношење ципела са високом петом може узроковати озбиљне последице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas