Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

ПРЕМИНУО ДИЗАЈНЕР ЛУЈ ВИТОНА: Био је омиљен међу познатима, а овако се ЧУВЕНА модна кућа опростила од њега (ФОТО)

Вирџил Аблох, дизајнер, оснивач модног бренда Off-White и креативни директор модне куће Лоуис Вуиттон, преминуо је у 42. години.

1638178149_profimedia-0641536669.png
Фото: Profimedia
Oglas

Вест је објављена на његовом Инстаграм профилу. Аблох је боловао од ретког, агресивног облика рака, а с болешћу се борио од 2019. године. Исте године је и узео паузу од моде према препоруци лекара те отказао неколико наступа те јесени.

Прочитајте још: Коса Кејт Мидлтон је сада МНОГО ЦРВЕНИЈА: Ево како је војвоткиња променила боју у 3 КОРАКА (ФОТО)

Наставио да ради док је боловао

Славни дизајнер био је отац двоје деце коју је добио са супругом Шенон. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @virgilabloh

"Иза њега остају супруга Шенон Аблох, његова деца Лов Аблох и Греј Аблох, сестра Едвина Аблох, родитељи Ни и Еунис Аблох и многи драги пријатељи и колеге. Више од две године Вирџил се храбро борио против ретког, агресивног облика рака, ангиосаркома срца. Његов је избор након дијагнозе 2019. био да се бори у приватности, подвргавао се многим напорним третманима, док је у исто време водио неколико важних институција које се баве модом, уметношћу и културом.

Кроз све то, његова радна етика, бесконачна радозналост и оптимизам никада нису јењавали. Вирџила је водила његова посвећеност својем занату и његова мисија била је да отвори врата другима и створи пут за већу једнакост у уметности и дизајну. Често је знао рећи да је све оно што ради посвећено 17-годишњој верзији њега самог. Искрено је веровао у моћ уметности да инспирише будуће генерације", стоји у објави модне куће Луј Витон.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas