Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг шуији

Бамбус има посебно место у дому: Верује се да је срећна биљка, а ево где би требало да стоји

Бамбус је популарна кућна биљка како због своје лепоте и једноставног начина гајења, тако и због интересанте симболике.

1637574197_shutterstock_1519642901.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ова биљка сматра се веома срећном према фенг шуију. Верује се да бамбус помаже у кретању позитивне енергије, заузврат, стварајући више обиља и просперитета.

Савет је да за потребе фенг шуија, најбоље је тражите равне, усправне стабљике бамбуса. Стабљике које се увијају нису толико корисне у подржавању усправног раста и уместо тога могу да симболизују вртећу или спиралну енергију.

Где сместити бамбус?

Да бисте привукли више просперитета, ставите три или девет стабљика бамбуса у неки угао вашег дома, радног простора или спаваће собе. Да бисте пронашли "угао богатства", станите на предњи улаз дома или собе и лоцирајте крајњи леви угао.

Прочитајте још: Једноставни савети за уредан дом сваког дана: Треба да обратимо пажњу на шест ствари

Када је реч о спаваћој соби, бамус би требало да поставите на месту крајњег десног улга собе у односу на врата. Поставите вазу са водом у ово подручје са две стабљике бамбуса: једна која представља вас, а друга вашег партнера. Најбоље је ако су две стабљике сличне величине, што симболизује уравнотежен однос између вас и вашег партнера, пишет Тхе Спруце.

Бамбус близу улаза

Срећни бамбус је повезан са елементом дрвета, који представља раст, нове почетке и породичну хармонију. Покушајте да поставите срећну биљку бамбуса близу улаза у дом да бисте унели било који од ових аспеката у свој живот. Улазак у ваш дом је начин на који енергија долази у ваш живот, тако да је ово одлично подручје за ову срећну биљку.

Прочитајте још: Пет ствари којима није место у КУПАТИЛУ јер може да их уништи ВЛАГА

Бамбус на столу

У фенг шуију, ваш сто представља каријеру, посао и животни пут. Ако вам је потребан већи раст у послу, бамбус на столу може да инспирише раст у каријери.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas