Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧИСТОЋА

Четири сјајна и корисна ТРИКА која ће вам помоћи при усисавању тепиха!

Једноставни трикови који ће вам пуно помоћи.

1607525941_Depositphotos_69742325_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Усисавање је нешто што многима представља праву муку и већина људи свој стан аутоматски усисава, без икаквог размишљања. Ипак, уз поједине трикове можете своје "умеће" усисавања да подигнете на виши ниво.

Сазнајте која су то четири феноменална трика за усисавање тепиха, који могу да вам буду од велике користи.

Прочитајте још: Практичан ТРИК који ће вам олакшати свакодневно прање судова

Ослободите се непријатног мириса тепиха

Теписи често задржавају непријатне мирисе. Како бисте их освежили, поспите соду бикарбону на тепих и пустите је да одстоји неколико сати, да би упила непријатне мирисе. Затим усисајте соду бикарбону са тепиха.

Пронађите изгубљени накит

Узмите старе најлонске чарапе и поставите ногавицу преко четке вашег усисавача, а затим их учврстите обичном гумицом. Овакав начин усисавања ће вам помоћи да пронађете накит који сте изгубили у стану, а најлонска чарапа ће спречити да накит усисате.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Украсите прозор као професионалци, ЛАКО је! (ВИДЕО)

Освежите ваздух

На вату ставите неколико капи есенцијалног уља, попут уља лаванде или неколико капи освежавајућег лимуна. Ставите вату у простор за филтер усисавача, и осетићете суптилан мирис док чистите, који ће освежити ваш дом.

Прочитајте још: ПЕТ НАЧИНА ЗА СПАС: Овако се можете решити проблема са влагом у кући

Исправите удубљења од намештаја на теписима

Уколико вам кауч или фотеља дуже времена стоји на истом месту, следећи пут кад преместите овај намештај, вероватно ћете приметити удубљења на тепиху. Испробајте следећи трик: ставите једну или две коцке леда у удубљење, а затим пустите да се потпуно истопи. Како се лед топи, вода ће полако натапати влакна. Осушите подручје, затим усисајте то место и удубљење ће нестати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas