Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Промо

Одлучите се за смеле летње комбинације

Кроз боје у ентеријеру изражавамо своју личност. Мењамо их повремено, али опет, већини су потребне и најмање промене у животном простору да би осетили свежу енергију, усклађену са топлим летњим данима који су већ ту.

1654862141_naslovna.jpg
Фото: Форма идеале
Oglas

Управо због тога што не тражи превише улагања, доступно је свима - експериментисање бојама, које на сјајан начин може освежити изглед вашег дома. Боје можете унети у ваш дом кроз декорацију, боју зидова, стазе и тепихе или комаде намештаја. У наставку делимо са вама савете на који начин можете комбиновати боје и њихове нијансе.


Фото: Форма идеале

Тиркизна боја, која у себи носи идеални баланс зелене и плаве, сјајан је одабир за летње дане. Она буди осећај спокоја, а како је светла и енергична, утиче и на осећај радости и разиграности, па се издваја као идеална хладна летња боја. Тиркизно плава уноси креативност у домове, па је можете користити у амбијентима где вам је изузетно важна инспирација и мотивација.

Тиркизну боју можете користити кроз декорацију у спавац́ој соби да створите спокојну и опуштену атмосферу, а било би сјајно да се одлучите за вазу или свећњак у тиркизној боји. Како се тиркизна одлично уклапа у комбинацијама са белим тоновима, комода КЕНТ у декору белог храста би била одлична подлога уз коју можете додавати тиркизне детаље. Уколико бисте се одлучили за ову комоду, можда је важно да знате да је њен употребни простор изузетно простран, па све оне ствари које нисте могли да разврстате и сместите у неки од постојећих ормара, можете распоредити у њене три практичне фиоке и три затворена преградна дела.

Боја брескве је боја оптимизма и смирености и зато представља савршен летњи избор у вашем дому. Доноси опуштену, умирујуц́у атмосферу и универзално је прихваћена боја за ентеријере. Сјајна је и да њом освежите ходник или предсобље, које ће вам пожелети топлу добродошлицу сваки пут када уђете у дом.

Фото: Форма идеале

Боју брескве у амбијенту можете користити у комбинацији са белом лак фолијом предсобља COMO1k1f и предсобља COMO KOM  за стварање савршеног спокојног амбијента. Ова боја такође дозвољава комбинацију са дрво декором, и зато нећете погрешити уколико се одлучите за практични COMO чивилук у декору сивог храста.

Фото: Форма идеале

Комбинација сиве и плаве боје ствара умирујуц́у атмосферу, која је неопходна у летњим данима. Сива боја је неутрална, те јој је једна од основних улога да у простор уноси баланс, док нијанса ледено плаве даје мир и хладноц́у.  Када се споје, стварају суптилне и умирујуц́е ентеријере који су идеални за вруц́е летње дане.

Дизајнери ентеријера Forma Ideale саветују да смирујуће боје собе нагласите шареном тапетом летњих боја и мотива. Иако акцентна, ова тапета је заправо одлична подлога елегантног амбијента хладних тонова, а сведени дизајн лежаја ОСТИН у сивом штофу сјајно ће се уклопити у амбијент. Лежај ОСТИН прави је пример модерног намештаја, а уз то и веома практичан.

Уколико имате жељу да направите неке промене у свом дому, не оклевајте превише. Чак и да се одлучите за ситне декоративне детаље у бојама, промена ће бити видљива и сасвим сигурно ће вам пријати. Ми смо вам дали предлог само неких боја и нијанси, а ви будите креативни и одлучите се за оне које би се најбоље уклопиле у амбијенте вашег дома. Лето је ускоро ту, боје га воле, па зашто и ви не бисте волели боје?

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas