Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Препустите се креативности

Ако сте у потрази за идејом о осмишљавању функционалног и корисног простора за одлагање ситница, некако су полице најпрактичнији избор.

1668677464_forma-ideale-naslovna.jpg
Фото: Форма идеале
Oglas

Не постоје строга правила приликом њиховог одабира, али би свакако требало да се уклопе са остатком намештаја, посебно ако се ради о мањем простору. Какав год да је ентеријер у питању, уређење са разним полицама, па и самим распоредом декорације, може бити занимљив и оставља довољно простора да испољите сву своју креативност.

Постоје разне конструкције и комбинације материјала од којих можете бирати полице, од засебних класичних полица, отворених самостојећих полица које некада могу чак послужити и као преградни зид, али и зидних, које се могу идеално уклопити уз омиљену комоду. Променом висине, величине, облика, боје и текстура, било да је реч о намештају и декорацији, створиће се уравнотежен изглед амбијента.

Уколико пожелите да у дому креирате свој мали кутак за читање, сјајно решење су отворене полице ТОМАР у декору артисан храста - ТОМАР 3, са три, и ТОМАР 5, са пет отворених преграда. Лако се укапају у већину ентеријера баш из разлога што су доступне у више димензија и дезена, тако да су веома практичне, и на располагању је доста отвореног простора за омиљене књиге или декорацију.

Фото: Форма идеале

Одличан додатак амбијенту била би удобна фотеља ЈОY, идеална за уживање у омиљеним књигама, а кутак би ефектно употпунила подна лампа САНДРА, модерног и минималистичког дизајна.

Када је реч о отвореним самостојећим полицама од комбинације различитих материјала, у већини случајева се лако и савршено уклапају у ентеријер, а имају и могућност да буду декоративне у улози преградног зида. Полица тог типа је управо полица СЕАФОРД која има једноставну естетику, а ипак се довољно истиче захваљујући комбинацији декора дрвета и металне конструкције, што јој даје веома ефектан изглед и чини је погодном за позиционирање у простору тако да буде у другом плану. Можете је додатно декорисати вазама, књигама или са пар рамова, чиме ћете још више нагласити интересантни низ отворених преграда.

Фото: Форма идеале

Уколико је искористите као део дневног боравка, можете уз њу идеално уклопити пар металних клуб сточића, попут клуб стола СЕАФОРД 77415 и клуб сто ЦРОСС, који могу бити централни део боравка или помоћни сточићи поред лежаја или фотеље. Идеалан комад тапацираног намештаја који би се уклопио уз овај амбијент је угаона гарнитура МАНИЛА у златно жутој нијанси, а која је уједно савршен избор за савремено уређење дома.

За уклапање полица са додатним комадом намештаја, рецимо комодом или радним столом, најбоља опција је комбинација више мањих зидних полица. Уз опцију избора различитих дезена и димензија, добија се практично и декоративно решење на зиду једног кутка. Зидна полица ЛУЦИА, са својим занимљивим асиметричним распоредом, може бити савршено решење за поменуту идеју у уређењу ентеријера. Доступна је у више дезена дрво декора, али и белој, па се може идеално уклопити уз још коју мању полицу или комоду, а избор може да буде зидна полица YАС-5930-БИ.

Као сјајан додатак уз полице дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу комоду ДУЕРО у опак белом декору, са којом ће чинити сјајну комбинацију у простору, а фотељом Г01 обезбедићете и потребну удобност и уживање.

Фото: Форма идеале

За који год тип полице и комбиновања у амбијенту да се одлучите, сасвим сигурно ће допринети освежењу ентеријера, а истовремено бити и практично решење за декорацију и све ситнице које су вам важне. Трудите се да их комбинујете са другим елементима на најбољи начин и креирајте пријатан амбијент у коме ћете потпуно уживати.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas