Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савети дизајнера за уређење КУХИЊЕ: Четири боје које никако не треба да ставите

Једна боја нарочито изгледа прљаво

1676724778_bafcb063fb4fd010023ccabc0fb11688111ecab6.jpg
Фото: Схуттертсоцк
Oglas

Неће све боје добро изгледати у вашој кухињи иако су у другим просторијама у дому можда савршене, казао је дизајнер ентеријера Финикс Греј па објаснио:

- Као прво, иако је зелена за кухињу сад у тренду, мој савет је да је избегавате, посебно оне тамније нијансе јер оне на кухињу бацају сенке које нису нимало лепе, а још делује прљаво, чак више него црна - појаснио је.

Уколико баш желите зелену у кухињи, тад саветује светлије нијансе земљаних тонова.

Друга боја коју би по њему требало избегавати је црвена.

- Кухињски простор је замишљен као простор у којем се опуштате и уживате, а црвена је веома моћна, немирна и ја бих свакао избегавао да је имам у кухињи - рекао је па додао да ни жута није пожељна јер визуелно уноси неки хаос у простор.

И задња коју ваља заобилазити је сива.

- Иако би сива могла да буде ваша омиљена боја када нисте сигурни шта одабрати, имајте на уму да неће изгледати тако добро у вашој кухињи како бисте помислили. Једина ствар на коју ме сива подсећа је то као да је неко кућу преокренуо наопако - објашњава Финикс.

- И не само то, та боја зна да остави хладан, непривлачан и непожељан изглед. Могуће је да ће вам само кварити расположење - додао је.

- Ако желите неутралну боју која није бела, предлажем "греиге". То је фина мешавина сиве и беле - саветује, а преноси Тхе Сун.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas