Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шик или класика, питање је сад?

Савремени начин живота доводи до тога да се не раздвајамо од својих мобилних телефона, чак и ноћу када спавамо, желимо да су нам на дохват руке

1657191116_01--2-.jpg
Фото:Форма идеале
Oglas

С тим у вези је један комад намештаја скоро неизоставан у нашој спаваћој соби, а у питању је ноћни ормарић, који, уколико му се да мало другачија намена, може да допринесе доброј енергији простора и вашем мирном сну, а верујте нам, то је оно што свима треба.

О њему често размишљамо само са функционалног аспекта, зато је можда баш сада тренутак да погледамо и у његову естетску страну, као и могућностима његовог уређења. Имајте у виду да он и даље може бити сјајно место за одлагање разних ствари које су део ваше јутарње или ноћне рутине, али, уколико је уредан и лепо декорисан додатно ће улепшати изглед спаваће собе и пробудити у вама осећај мира. 

Фото: Форма идеале

У наставку делимо са вама савете о одабиру правог ноћног ормарића, могућим дизајнерским модификацијама, као и идејама за декорисање.

Уколико бисте желели да ваш класични ноћни ормарић изгледа уредно и стилизовано, а да у исто време можете да одложите са површине све потребне ситнице, одлучите се за неки са једном или, још боље, две функционалне фиоке. Ноћни ормарић  KENT NO у белом и сивом храст декору има две практичне фиоке, а простору доноси додир отмене класике и рафинираног укуса.

Стил уређења спавац́е собе игра велику улогу у декорацији ноц́ног ормариц́а, осим у случају да размишљате о њеном потпуном преуређењу. Најбоље је да се декорација на ноћном ормарићу уклапа уз стил остатка амбијента, али и ваш лични стил. За класичне амбијенте сјајна декорација би била модерна лампа, заједно у комбинацији са једноставном вазом пуном пампаса.

Фото: Форма идеале

Шик изглед би, уместо ноћних ормарића, постигли неким клуб сточићем који не мора бити нужно уклопљен са креветом, већ се може слагати и са неким другим комадом намештаја у просторији.

Уз француски лежај можете поставити клуб стола ATRIA, који ће унети модерну ноту у вашу спаваћу собу, а као простор за одлагање књига и омиљених ситница можете искористити и зидне полице, усклађене попут зидне галерије. Идеалан избор за овакав дизајн на вашем зиду је сет зидних полица TRITTICO, уз додатак зидних полица CHANY.

Овакав модерни сточић са отвореном површином пружа могућност декорисања. Сјајан детаљ за декорацију горње површине може бити мало вештачко цвеће у саксији, јер зеленило увек освежава простор, а остаје довољно простора и за свећу која ће допринети атмосфери када то пожелите.

У случају да се ваш ноћни ормарић претворио у место где сте почели да одлажете разноразне ствари, попут књига, наочара, пуњача, свећа, цвећа итд., као практично решење, како би све било уредно поређано, можете одабрати неки комад који је алтернатива ноћном ормарићу. Дизајнери ентеријера Forma Ideale препоручују малу отворену полицу MAURO MXXR221 , која поседује четири сегмента на два нивоа и веома је практично решење за излагање многих ствари и ситница.

За који год тип ноћног ормарића да се одлучите, или пак за неку од алтернатива, потрудите се да то буде слатко уређен кутак где ћете одложити све ствари које су неизоставни део ваших ритуала, а који ће истовремено бити део уредног и улепшаног амбијента ваше спаваће собе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas