· · Коментари: 0
СЛАВЉЕ

Како уживати у новогодишњој ноћи КОД КУЋЕ са својом породицом? Уз пар ИДЕЈА, биће СЈАЈАН ПРОВОД

Провести новогодишњу ноћ код куће са својом породицом може бити фантастична прилика да се повежете, забавите заједно и дочекате Нову годину са својим најмилијима.

1637653007_shutterstock_1186831723.jpg
Фото: Shutterstock

Уз све могућности за забавну храну, пиће, игре и активности, провођење новогодишње ноћи код куће може бити права посластица.

Планирање хране и пића за ноћ

Направите домаћи оброк. С обзиром да наручивање у новогодишњој ноћи често кошта више (пошто су цене обично повећане за празнике), ово је добар изговор да се мало потрудите и направите породични оброк код куће.

Прочитајте још: ЧУДО НА ПЛОЧИ МИРОПОМАЗАЊА! Уље прекрасног мириса НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ТЕЧЕ, ма колико га верници купили (ВИДЕО)

Изаберите храну за вечеру у којој сви уживају, али немате прилику да једете често, попут одрезака, чилија или јастога.

Идеалан тренутак да испробате мало екстравагантније рецепте за храну и пиће

Овај породични оброк може се претворити у новогодишњу традицију. Такође можете размислити о томе да направите оброк од предјела. Ово би могло довести до лежернијег постављања вечере, а деци ће се допасти могућност да бирају различите врсте хране.

Фото: Пиксабеј

Фонду са сиром је још једна идеја за забавну вечеру за новогодишњу ноћ. Једење фондуа од сира са комадићима хлеба и меса захтеваће да сви седе и једу заједно. 

Припремите нека празнична пића и коктеле.

Деца ће обожавати врући какао, воћни сок и пенушави сок од грожђа у новогодишњој ноћи. Можете чак и да правите друге коктеле као што су пенушава пића од јагоде и кивија, бруснице и пића од пеперминта.Обавезно користите пластичне чаше за шампањац или друге пластичне чаше попут „одраслих“ да би се деца осећала заиста посебно.

Одрасли могу да праве своја специјална пића или да се држе класичног шампањца. Ако ви или чланови породице почнете да се осећате уморно, размислите о прављењу забавних напитака од кафе са и без алкохола.

Забава током целе ноћи

Проведите породично вече. Изнесите друштвене игре, игре с картама и електронске игре, па чак и групне видео игре које ћете играти док чекате да сат откуца поноћ. Можете измислити турнире у игрицама или покушати да одиграте све игре барем једном током ноћи.

Направите филмско вече.

Гледање филма може бити само један аспект ваших новогодишњих планова или га можете претворити у филмски маратон. За то време можете јести и пити различите грицкалице које сте припремили за ноћ.

Фото: shutterstock

Ово време можете искористити и за гледање старих кућних видео записа и присећања на лепе тренутке. У зависности од тога колико кућних видео снимака имате, можете да их претворите у активност за вечеру или да их пуштате током целе ноћи.

Играј се облачења.

Изнесите свачију најбољу одећу и учините да се сви у породици осећају као да су део отмене новогодишње забаве или бала. Могли бисте да пуштате музику, плешете, а фенси одећа ће изгледати фантастично на фотографијама, док то радите.

Вече можете да замислите и као маскембал, што ће сигурно одушевити целу породицу

Прослава Нове године

Размислите о протеклој години и заједно доносите одлуке. Око поноћи или током целе ноћи уопште, ви и ваша породица можете да се окупите заједно и да се присетите где је протекла година одвела сваког од вас појединачно и као целу породицу.

Прочитајте још: Даме, спремите шејкере: Откривамо вам РЕЦЕПТЕ за најтраженије коктеле познатог београдског бара!

Након тога, доносите и делите одлуке за Нову годину и оно што се надате да ћете постићи. Можете чак покушати да донесете одлуку као породица и да будете једни другима одговорни партнери.

Певајте, наздрављајте и славите.

Када сат откуца поноћ, свако треба да припреми пиће да наздрави, загрли и пожели другима срећну Нову годину, одбројавајући последњих десет секунди пре него што наздравите. Ово је време да лупамо по шерпама и тигањима, као што традиција налаже. Ако време дозвољава, изађите напоље и запалите варнилице и гледајте ватромет прослављате Нову годину.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.