Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕ И ПОСЛЕ

"АКНЕ СУ МИ УНИШТИЛЕ ЖИВОТ": Годинама се мучила, а онда је пронашла ПРИРОДАН "ЛЕК" и доживела невероватну промену (ФОТО)

Ако сте икада патили од акни, лако је разумети како се Менди Нејз (29) осећала у најгорим данима

1655277743_akne.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок/@biendansapeau
Oglas

Имала је само 15 година када је први пут искусила проблем са акнама, 2007. године, након што су јој лекари дијагностиковали тешку појаву нодулоцистичних акни.

Њено лице, чело, грудни кош, врат и леђа били су јако погођени, а имала је дебео слој гноја и исцедка који су јој задавали велике болове.

Прочитајте још: Девојка УШЛА У МЕНОПАУЗУ са 15 година, а онда је сазнала ПОГУБНУ вест (ФОТО)

Само неколико месеци касније, пронашла је цисту на препонама узроковану болним дуготрајним стањем коже које узрокује апсцесе и ожиљке.

Фото: Принтскрин/ТикТок/@biendansapeau

Обично се јавља у близини знојних жлезда где се налазе фоликули длаке, обично око препона, дна, груди и пазуха. То је оставило фаталне последице по њен интимни живот, јер је веровала да ће се њеном партнеру гадити. 

Испробала је све

Током борбе са акнама, њој су лекари преписивали разне креме које нису помогле и као и разни лекови које је одбила због нежељених дејстава.

Након деценије борбе, Менди је одбацила пилуле у корист натуропатског приступа. Иако је прекид хормонске терапије првобитно довео до погоршања њеног стања, сада каже да је пронашла природно решење које јој одговара.

То укључује здраву исхрану, лековито биље, вежбање неколико пута недељно, лимфне масаже, сауну, биљна и етерична уља.

Фото: Принтскрин/ТикТок/@biendansapeau

Менди је сада презадовољна како јој кожа изгледа, будући да већ две године нема проблем са акнама и цистама, као некад.

Најтежа је борба са психом

Менди је рекла: „То је утицало на моју везу јер ми је постало тешко да се носим са интимношћу. Најтежа ствар код ове кожне болести је непредвидљивост. Никада не знате када ће се десити нова буктиња, а када се деси, питате се колико ће то трајати."

„Понекад морате да откажете планиране активности са пријатељима у последњем тренутку и на крају се одсечете од друштва јер не можете да живите како желите – дуги низ година нисам могла да носим ни одећу коју сам желела да носим, као што су фармерке, јер су биле преуске.

Прочитајте још: Шест најбољих етеричних уља за ОТИЦАЊЕ и УПАЛУ: Ево како можете сами да направите облогу (РЕЦЕПТ)

„Моје самопоуздање је јако нарушено током година када сам тешко патила од акни јер сам морала да се суочим са погледима људи који ми гледају у лице и попрсје. Погледи су били погрдни као да сам прљава."

Фото: Принтскрин/ТикТок/@biendansapeau

Менди данас ужива у новом изгледу и држи се новог животног стила, са вежбама, здравом исхраном и нези на бази биља и етеричних уља.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas