Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Јефтино, а ефикасно: Природно уље које ће вам помоћи у борби против перути, свраба и иритације темена главе!

Уље чајевца повољно утиче на масну кожу, акне, али и уклања перут, свраб, иритацију темена.

1619455966_kosa-prf.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Мy Симпле Ремедиес
Oglas

Пролеће је време када кожа дође у стање дисбаланса, а поред тога и коса може почети појачано да опада и може да се масти више. Како бисте томе стали на крај, а уз то да не користите прејаке и прескупе препарате, ми смо издвојили једно моћно средство које долази из природе.

Прочитајте још: Како да савршено нанесете РУЖ: Уз један поступак трајаће целог дана

Важно је да знате да ово уље не кошта више од 250 динара и може се наћи у било којој апотеци или здравој храни. Веома се мало користи и трајаће вам дуго, а најважније је да оно заиста помаже и врло је ефикасно.

Уље чајевца повољно утиче на масну кожу, акне, али и на уклањање перути, свраб, иритацију темена и одлично стимулуше раст косе. Утиче на циркучацију коже главе и спречава опадање косе.

Уље можете ставити у неутралан шампон без сулфата (коприва, бреза), а можете га утрљати на теме косе у комбинацији са уљем носачем (кокосово, маслиново). Најбоље би било да кашику уља носача помешате са 5 капи чајевца и умасирате  власиште. Ова мешавина добро утиче на раст косе и спречавање опадања.

Прочитајте још: 4 зачина које треба укључити у исхрану који природно топе килограме

Сода бикарбона и чајевац могу бити одлично средство које уклања бактерије и гљивице са темена, а истовремено јача косу и враћа кожи главе пХ. Узмите кашику соде, 5 капи уља чајевца и 3 кашике меда. Нанесите ову смесу на теме и нежно умасирајте. Након 10 минута исперите, а третман понављајте 2 пута недељно. Поред тога што чисти гљивице и бактерије, оно спречава машћење темена и косе уопште.

Ово уље можете користити и уколико имате проблем са вашкама тако што ћете га додати у шампон пторив гњида и вашака. Како би било што ефикасније можете 8 капи овог уља помешати са кашиком маслиновог или кокосовог и утрљати у теме главе. Једна студија је доказала да ово уље стопроцентно утиче на спречавање ширења ове заразе. Можете направити и смесу од чајевца и јабуковог сирћета, тако што ћете помешати у чаши, воду и сирће у односу 2:1 и додати 12 капи уља чајевца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas