Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI савет

Магична кутија коју треба држати испод КРЕВЕТА: Убаците у њу ОВЕ ПРЕДМЕТЕ, и пронаћи ћете СРОДНУ ДУШУ

Иако је савет да испод кревета не држите ништа, то правило не важи за фенг схуи кутију са "благом".

1644315102_people-gb71e9c2e5_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Када лежимо на својим креветима и спавамо, наша подсвест је отворена и упија пуно више енергије, посебно енергије места на којем лежимо, зато фенг схуи стручњаци најчешће саветују да не држимо ништа испод кревета.

Међутим, постоји један изузетак. Иако простор испод кревета треба да буде отворен, како бисмо имали отворен проток енергије која треба да каналише равномерно по целом нашем телу током ноћи, једна мала кутија вам може помоћи.

Прочитајте још: Можете изазвати неуспех, мањак добре енерије и новца: Три FENG SHUI правила која скоро сви КРШЕ

Због тога одложите гомилу ствари које можда држите испод кревета, јер оне стварају конфузну енергију коју ваш несвесни ум упија док спавате, што је врло лоше, и оставите само једну "кутију са благом".

То је специфичан фенг схуи алат за испуњење ваших жеља и намера.

Каква је то кутија?

Квалитет кутије је важан јер ће то изазвати већу или мању енергетску вибрацију.

Потрудите се да кутија буде направљена од квалитетног материјала - чврст поклопац ће представљати вашу сигурну и стабилну енергију, а отворена кутија имаће више "отворен" тип енергије.

Обе су једнако савршене, зависи од тога шта је то што желите да манифестујете.

Од ког материјала треба да буде направљена?

Материјал кутије треба да буде неки од следећих: дрво, јер је оно уземљење и држи енергију деловања и раста. Фино обрубљена, златна (може и имитација злата), сребрна или драгуљима украшена кутија појачаће осећај обиља, док че стаклена подстаћи енергију "јасноће". Плетена сугерише природно кретање и подстиче флексибилност, док земљана или керамичка сугерише енергију пажње и неге.

Шта ставити у кутију?

Пре постављања ствари у кутију, запитајте се: "Шта ће ме заиста учинити срећним?" Идеја је да пронађете предмете за заступање тих срећних осећања које желимо да привучемо у живот.

У кутију ставите предмете који ће подстаћи одређену жељу да се оствари у вашем животу: ако желите обиље и новац у кутију ставите разне новчанице, златни накит, златнике, дукате, драгуље, драго и полудраго камење, кристале, али избегавајте да стављате гомилу кованих новчића.

Ако желите да привучете љубав, у кутију ставите природне мирисе, црвене свеће, мирисне креме и уља.

Енергетски утицај кутије с благом осетиће се без обзира где је ставите под свој кревет, али најбоље место је испод пупка. На тај начин, ви се директно суптилно "храните" енергијом унутар кутије, као што мајка храни фетус кроз пупчану врпцу.

Кутију с благом треба прегледати и освежити на свака три месеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas