· · Komentari: 0
FENG SHUI savet

Magična kutija koju treba držati ispod KREVETA: Ubacite u nju OVE PREDMETE, i pronaći ćete SRODNU DUŠU

Iako je savet da ispod kreveta ne držite ništa, to pravilo ne važi za feng shui kutiju sa "blagom".

1644315102_people-gb71e9c2e5_1280.jpg
Foto: Piksabej

Kada ležimo na svojim krevetima i spavamo, naša podsvest je otvorena i upija puno više energije, posebno energije mesta na kojem ležimo, zato feng shui stručnjaci najčešće savetuju da ne držimo ništa ispod kreveta.

Međutim, postoji jedan izuzetak. Iako prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da kanališe ravnomerno po celom našem telu tokom noći, jedna mala kutija vam može pomoći.

Pročitajte još: Možete izazvati neuspeh, manjak dobre enerije i novca: Tri FENG SHUI pravila koja skoro svi KRŠE

Zbog toga odložite gomilu stvari koje možda držite ispod kreveta, jer one stvaraju konfuznu energiju koju vaš nesvesni um upija dok spavate, što je vrlo loše, i ostavite samo jednu "kutiju sa blagom".

To je specifičan feng shui alat za ispunjenje vaših želja i namera.

Kakva je to kutija?

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju.

Potrudite se da kutija bude napravljena od kvalitetnog materijala - čvrst poklopac će predstavljati vašu sigurnu i stabilnu energiju, a otvorena kutija imaće više "otvoren" tip energije.

Obe su jednako savršene, zavisi od toga šta je to što želite da manifestujete.

Od kog materijala treba da bude napravljena?

Materijal kutije treba da bude neki od sledećih: drvo, jer je ono uzemljenje i drži energiju delovanja i rasta. Fino obrubljena, zlatna (može i imitacija zlata), srebrna ili draguljima ukrašena kutija pojačaće osećaj obilja, dok če staklena podstaći energiju "jasnoće". Pletena sugeriše prirodno kretanje i podstiče fleksibilnost, dok zemljana ili keramička sugeriše energiju pažnje i nege.

Šta staviti u kutiju?

Pre postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: "Šta će me zaista učiniti srećnim?" Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih srećnih osećanja koje želimo da privučemo u život.

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale, ali izbegavajte da stavljate gomilu kovanih novčića.

Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene sveće, mirisne kreme i ulja.

Energetski uticaj kutije s blagom osetiće se bez obzira gde je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mesto je ispod pupka. Na taj način, vi se direktno suptilno "hranite" energijom unutar kutije, kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu.

Kutiju s blagom treba pregledati i osvežiti na svaka tri meseca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.