Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Немате среће са мушкарцима? Психолози откривају због чега стално привлачите лоше особе

Лоши избори су ваша грешка

1683298452_partner.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нарциси су једна од најгорих врста људи за везу, љубав и уопштено за дружење. Они најчешће уништавају самопоуздање особама које су им блиске, чине да се осећају лоше, несигурно и да штагод да ураде није довољно добро. Како бити у вези са неким ко непрестано у вама изазива осећај да нисте довољно добри? Психолози кажу – никако, не треба ни да се трудите! Али, ако сте приметили да се баш ова сорта лоших типова непрестано “лепи” за вас, није то случајно. Сами их призивате, а ево и како…

1. Брижна природа

Наравно, нема ничег лошег у томе да понудите помоћ ономе коме је потребна. Међутим, ако се у свакој својој вези поставите као спаситељ, то је нешто сасвим друго. Уколико сте ову особину приметили код себе, будите уверени да је то разлог што привлачите нарцисе. Овакви мушкарци траже жене које су спремне да буду по страни и пусте њега да доминира, истовремено му помажући да се у свим сферама истакне и задобије поштовање других. Имајте на уму да нарциси не знају шта је равноправност. За њих је ваша улога да будете “испод”, у његовој служби.

2. Привлачи вас “гламурозан” начин живота

Не дешава се тако ретко да жену заведе начин живота нарциса. У већини случајева, он ће се издвојити из гомиле, има интересантно друштво, наизглед води занимљив, испуњен живот о каквом многи могу само да сањају. Није изненађење што друге привлаче харизматичне личности, а за које се испостави да су нарциси. Размислите мало, већина познатих – глумаца и певача, окарактерисани су као велики нарциси. Међутим, проблем је ако жена постане зависна од овог начина живота, због чега не може да прекине везу са овим токсичним мушкарцем.

3. Претерано сте емпатични

Особе које имају јак осећај емпатије су омиљене жртве нарциса. Док ће наивни партнер сам себе да убеђује да нарцису само треба дати још једну шансу да се поправи, овај ће наставити да се понаша у свом стилу, “цедећи” своју другу половину до изнемоглости. Што је најгоре, нарциси су одлично свесни са ким имају посла и вешто крију лице све док овакву, саосећајну особу, не ухвате у своју мрежу. Пошто је таквој жени тешко да раскине, партнер ће јој “исисавати” енергију док је потпуно не уништи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas