· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Погрешан брусхалтер изазива - ГЛАВОБОЉУ! Ево како да знате да ли сте одабрали ОНАЈ ПРАВИ

Куповина исправног брусхалтера подједнако је важан посао, као и куповина удобних ципела или наочара одговарајуће диоптрије.

1600288025_bra.jpg
Фото: Pixabay

Неодговарајући брусхалтер  може изазвати црвенило, отежано дисање, хроничну главобољу, али проблеме са деформацијама самих груди.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Најбољи брусхалтери само подупиру груди, а током ношења их не осећате, јер они допуштају нормално кретање без непријатних урезивања у кожу.  Тако, иако се величина може измерити, бројеви се као и код одеће могу разликовати од модела до модела и најбољи начин куповине исправне величине је испробавање.

Прочитајте још: МА, КАКВА ТЕРЕТАНА! Ово је прави НАЧИН да игубите вишак килограма

Права величина не узрокује осећај затезања и непријатности, а подизањем руку можете видети да ли је брусхалтер довољно чврст.

Најбољи брусхалтери само подупиру груди, а током ношења их не осећате

Прочитајте још: Како правилно ЧЕШЉАТИ КОСУ према томе да ли је РАВНА или КОВРЏАВА

Доњи руб корпице треба бити уско уз тело, јер он осигурава 80 одсто потпоре грудима. Ако се бретеле урезују, веројатно доњи руб корпице није довољно притиснут уз тело па су оне превише затегнуте како би груди биле подржане.

Прочитајте још: ЧАША ЗДРАВЉА спречава лош задах, ЧУВА ЗУБЕ и кости

Особе са врло малим грудима из медицинских разлога не морају носити брусхалтер ако то не желе, док га особе са већим грудима морају носити због здравља и сигурности.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.