Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
рутина

Сваког јутра примените ОВЕ ТРИКОВЕ пре одласка на посао и дан ће бити бољи

Свима су нам познате непријатне замке свакодневице. Некада је то стрес рано ујутру, жуљ због нових ципела или мрља од кафе на блузи.

1596544940_Depositphotos_28422901_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Не може се рећи да су жене са стилом имуне на такве проблеме – оне се само добро припреме. Све што је потребно да усвојите њихове навике је да у свакодневицу уградите тек неколико једноставних трикова.

Прочитајте још: СВЕ ЈЕ У ПОГЛЕДУ: Обратите пажњу на очи, од њих ЗАВИСИ да ли се неком допадате

Пазите на време

Јутарња рутина углавном захтева више времена него што сте планирали. Доручак, туширање, шминкање и облачење не ради се у десет минута. Дакле, како би избегли стрес, устаните мало раније него иначе како би све завршили у миру. Већина грешака настаје кад се жури.

Фото: Депосит

Планирајте оутфит  

Ако имате времена  може бити од помоћи да већ увече припремите комплетан оутфит. Онда не морате рано ујутру копати по ормарима и остаће више времена за друге ствари. Ако баш немате времена, размислите пре спавања шта ћете обући следећи дан.

Прочитајте још: НИКАД СЕ НЕ ЗНА: Носите ОВЕ боје и позитивне ствари ће вас саме пронаћи

Испланирајте унапред шта ћете носити!

Пазите на доњи веш

 

Жене са стилом увек имају одговарајући доњи веш. Ништа није прозирно, ништа не жуља. Пазите на материјал и боју одеће те према томе одредите који доњи веш ћете носити. Код светлих панталоне се препоручују гаћице боје коже без шава. Код горњег дела с танким нараменицама носите грудњак без нараменица.

Фото: Депосит

Гледајте временску прогнозу

Најбоље је ујутру послушати временску прогнозу или погледати на интернету. Ујутру су температуре нешто ниже, зато се препоручује слојевито облачење.

Обратите пажњу на време!

Носите одећу која добро пристаје 

Алфа и омега добро стилизованог изгледа су комади одеће који добро „седају“. Одећа која није вашег конфекцијског броја тешко да ће добро изгледати на вама. 

Прочитајте још: Ако се ваш партнер овако понаша, ви сте СРЕЋНИЦА: 5 знакова да ће бити ДОБАР ОТАЦ

Потражите прави аксесоар  

Свеједно ради ли се о торбици, накиту или шалу – одговарајући модни додатак чини оутфит комплетним. Међутим, ту вреди следеће правило: мање је више!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas