· · Komentari: 0
NOKTI

GADNO! Žene poludele za novim načinom MANIKIRA: Koriste ŽIVOTINJE

Nova tehnika za mazanje noktića i dame je itekako koriste

Deadly-nails.PNG
Foto: Printskin/jutjub/Emerson Nails

Na šljokice, najrazličitije boje, nijanse i oblike različitih geometrijskih tela na noktima dama odavno smo navikli. Međutim, Nikol Kasati, devojka iz Melburna, setila se da ode korak dalje i da kao svoju prepoznatljivu i bizarnu tehniku za mazanje noktiju upotrebi insekte, i to mrtve!

Pročitajte još: Tražite uzrok perutanja kože glave? Tri MITA o pojavi uporne PERUTI koje morate razbiti!

Nikol u svom salonu "Dedli nejls" u Australiji na nokte ponosno stavlja mrtve leptire, paukove, bubamare, a čak i škorpije! Sve ih lepo "začini" sa bojama i šljokicama, a ima i onih koje samo oboji bezbojnim lakom.   

Međutim, Nikol ne koristi samo mrtve insekte, koristila je male morske konjiće, kao i zmijsku kožu!

Za sve koji se pitaju da li je uopšte bezbedno stavljati mrtve životinje na nokte, Kasatijeva je istakla da su svi insekti isušeni i dezinfikovani alkoholom, koliko god to bizarno zvučalo...

LJubitelji maskanbala i oni koji slave Noć veštica izgleda da nisu jedini korisnici ove bizarne tehnike...

Pročitajte još: PET frizura koje možete da napravite SAME za NEKOLIKO minuta

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.