Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Kako da učinite vaš dom SVETLIJIM, a da ne potrošite puno

Svetlija prostorija podiže raspoloženje i pozitivno utiče na ljudsku psihu. Nauka je dokazala da se bolje osećamo kada smo okruženi svetlom i nežnijim bojama.

1601813937_Depositphotos_134887566_s-2019-1-.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Uz ove trikove vaš dom izgledaće svetlije, a samim tim ćete i vi biti srećniji.

BELA BOJA JE VAŠ SAVEZNIK

Bela boja je veoma moćna alatka. Ako se pravilno upotrebi pri uzboru nameštaja i detalja za uređenje prostora, može da bude vrlo učinkovito rešenje za osvetljenje prostora.

Pročitajte još: Mornarsko plava i tapete za stvaranje ELEGANTNOG DOMA

MANJE UKRASA NA ZIDOVIMA

Foto: Pixabay

Ako su zidovi vaše dnevne sobe ispunjeni umetničkim delima, to može stvoriti nametljiv i težak osećaj, klasičan nered u vizuelnom okruženju. Potrebno je pojedine zidove u prostoru ostaviti praznima, kako bi misli na njima mogle da se odmore od utisaka koju su pokupile usput. Popunjvanje svakog raspoloživog belog zida u prostoru, zatvara ga i čini manjim i mračnijim.

MAT BOJA NA ZIDOVIMA

Mat boja može napraviti veliku promenu u prostoru. Za razliku od klasične sjajne boje koja može delovati previše intenzivno, završni mat sloj omogućava svetlosti da se ravnomerno raširi po prostoru, čineći ga vizuelno većim.

SKLONITE ZAVESE

Uklanjanje zavesa automatski dozvoljava svetlosti da uđe vaš enterijer. Zavese sačuvajte za zimski period, kada vam je potrebna svaka mrvica dodatne topline u prostoru.

Pročitajte još: UŽIVAJTE u jesenjoj ČAROLIJI: Ukrasite BUNDEVAMA, bršljenom i orasima vrata, BALKON ili vrt (FOTO)

REDOVNO PERITE PROZORE

Može vam se činiti da je suvišno jednom nedeljno prati prozore, ali je razlika i više nego primetna kada to učinite u pogledu osvetljenja prostora.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas