Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Jovana Joksimović dobila novi posao, ali bez Srđana?

Skoro dva meseca je prošlo od kada su voditeljski tandem, Jovana Joksimović i Srđan Predojević dobili otkaz na "Prvoj" televiziji i ostali bez posla

1603888114_jovana.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Kako se nagađa, Jovana se vrlo brzo snašla i uskoro počinje da radi na novom radnom mestu.

Pročitajte još: Poznata je pod imenom Tina Ivanović, a da li znate kako se ona zapravo ZOVE?

Ona navodno već uveliko priprema jutarnji program na televiziji K1, čiji je vlasnik njen suprug Željko Joksimović, ali ovog puta bez svog dugogodišnjeg saradnika Srđana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 godina, 16 sezona...sweet sixteen 🎉

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

- Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija - tvrdi izvor blizak Joksimovićima.

- Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije - naveo je izvor.

Jovana će do kraja ove godine ponovo da se pojavi pred malim ekranima, a Željko je svojoj supruzi prepustio sve, te se ne meša u njen posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you @zzeljko

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

- Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje - priča izvor i dodaje da Jovana nijednom nije pomenula kolegu Srđana Predojevića:

- Ne znam da li planira da pozove Srđana da joj se pridruži. Kako zasad stoje stvari, on je izvisio. Ove navode potvrdio je i Predojević, koji nije želeo da komentariše svoju dugogodišnju prijateljicu i saradnicu, kao ni njen novi angažman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutro sa mnogo smeha...#lovemorningslikethis #jutrosajovanomisrđanom

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

- Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas - rekao je voditelj.

Pročitajte još: Nakon tragičnih vesti, supruga Marka Bulata se potresnim rečima oprostila od svekrve (FOTO)

Podsetimo, Jovana i Srđan su svoju voditeljsku karijeru započeli na RTS-u, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu", gde su se zadržali 17. septembra 2020.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas