Oglas
· · Komentari: 0
LETNJA MODA

TRI MODNA SAVETA za nošenje TEKSAS SUKNJE: Ovo su NEPOGREŠIVE kombinacije u kojima ćete SIGURNO biti primećene (FOTO)

Teksas suknje nikad ne izlaze iz mode.

1622570894_teksas-suknja.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Ups! Megan
Oglas

Teksas suknja je komad garderobe koji sigurno imate u ormaru, ali ga retko nosite jer ga je ponekad teško upariti na pravi način.

Međutim, uz ova tri saveta, odevne kombinacije koje uključuju teksas suknju postaće vam omiljene.

Pročitajte još: Iskoristite stare farmerke i SAMI NAPRAVITE trendi mini SUKNJU za 5 minuta (VIDEO)

Ako želite u isto vreme "kežual" i šik izgled, mini teksas suknju najbolje je iskombinovati sa belom širokom košuljom koju ćete upasati.

Ukoliko je u pitanju dnevna varijanta, obujte patike, a ako planirate večernji izlazak u ovoj odevnoj kombinaciji, odlučite se za sandale sa potpeticom.

Uz ovu kombinaciju neizostavan je crni kaiš i mala crna torba.

Teksas i teksas se takođe i te kako slažu, posebno ako se napravi kontrast, pa vam predlažemo da gornji deo odeće, odnosno teksas košulja uvek bude za nijansu ili dve svetlija u odnosu na suknju.

Uz ovu kombinaciju mogu se nositi patike, kao i sandale na štiklu.

Što se dužine tiče, midi teksas suknja sa dugmićima može izgledati veoma zavodljivo ako je iskombinujete na pravi način.

Za svedeniji stil predlažemo vam da obučete crnu majicu kratkih rukava koju ćete upasati, a ako želite izazovniji izgled, otkopčajte dugmiće i napravite šlic, i uz kratak top i štikle postići ćete ženjeni efekat.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas