Oglas
· · Komentari: 0
HAOS

LUDILO OD KONCERTA! Marija Karan i Novak Đoković na Merlinovom nastupu - Nećete verovati koliko je koštao separe! (FOTO)

Glumica se opustila u društvu prijatelja.

1629030274_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ marakaran
Oglas

Marija Karan se nedavno razvela od američkog producena Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea, pa se iz Amerike preselila u Srbiju, gde je nastavila svoju glumačku karijeru.

Kako pišu mediji, Marija je navodno u emotivnoj vezi sa biznismenom, IT stručnjakom, Vladanom Balabanom, koji iza sebe ima brak i decu.

Pročitajte još: Ona je ĆERKA naše poznate pevačice: Dobila ju je sa 19 godina i svi misle da su sestre! (FOTO)

U društvu poznatih

Koliko joj prija povratak na Balkan i stari prijatelji, možemo videti na njenom Instagram profilu, jer ne prestaje sa izlascima. Trenutno se nalazi u Crnoj Gori sa društvom.

Tako se našla i na koncertu Dina Merlina, koji je održan sinoć, a oko kog se digla prašina jer je cena ulaznice bila neverovatnih 85 evra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Međutim, to za mnoge imućne i poznate ljude nije bio nikakav problem i popularni čarobnjak napunio je klub na otvorenom do poslednjeg separea, za koji su plaćali i do 2.500 evra. 

Na koncertu su bile mnoge poznate ličnosti, a najviše pažnje je privukao Novak Đoković, oko kojeg su se sjatili svi, pa i druge poznate ličnosti, kako bi se fotografisale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Jedna od fanova koji su želeli fotografiju sa najboljim teniserom je i Marija Karan, kao i pevačica Senida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Marija je na koncert došla u crnoj suknji i top majici i sakou i izgledala je nestvrno dobro.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas