Oglas
· · Komentari: 0
GLAMUR

Kejt Midlton se pojavila u haljini od koje ZASTAJE DAH! Poznata dizajnerka kreirala NEVEROVATAN model zbog kog su SVI GLEDALI u vojvotkinju! (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža prisustvovali su sinoć svetskoj premijeri filma No Time To Die u Kraljevskom Albert Holu u Londonu.

1632897922_profimedia-0635083335.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Haljina od koje zastaje dah

Kejt se pojavila u blistavoj zlatnoj haljini sa dugim, otvorenim rukavima i elegantnom frizurom - dok je Vilijam zablistao u crnom odelu sa leptir-mašnom.

Pročitajte još: BOGINJA STILA! Jelena Karleuša ispratila JESENJI TREND i spojila DVE BOJE koje razbijaju monotoniju (FOTO)

Zlatnu haljinu je dizajnirala Dženi Pekam, a ponela je minđuše dizajnerske kuće Onitaa.

U retkom zajedničkom angažmanu, Čarls i Kamila takođe su se pojavili na crvenom tepihu kako bi upoznali Danijela Krejga i druge članove Bondove ekipe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urban.ro (@urbanro)

Kraljevska četvorka upoznala je glumce, reditelje, producente i scenariste filma, kao i pevačicu Bili Ajliš i njenog brata muzičara Fineasa O Konela, koji su zajedno napisali novu pesmu o Bondu.

Brojni zdravstveni radnici i pripadnici oružanih snaga pridružili su se kraljevskoj porodici u teatru kako bi pogledali film u znak zahvalnosti za njihov rad tokom pandemije Kovida.

Dugo očekivani No Time To Die  je 25. Bondov film i peti, poslednji film sa Krejgom kao 007. Suočio se sa više od godinu dana kašnjenja zbog izbijanja virusa Kovid - ali će u četvrtak biti objavljen u bioskopima Velike Britanije. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas