Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je MAJKA MIRKE VASILJEVIĆ: Bavi se NEOBIČNIM poslom, a evo kako IZGLEDA (FOTO)

Glumici Mirki Vasiljević, majka je najveća podrška.

1642354863_______________________5789.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Balkanskom ulicom
Oglas

Mirka Vasiljević, koja je nedavno po četvrti put postala majka, nikada nije krila koliku joj pomoć pružaj roditelji njenog izabranika, kao i njena majka Mirjana.

Majka slavne glumice je direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološke usluge i usluge vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, a kroz čitavu svoju, ali i ćerkinu uspešnu karijeru se nije isticala u javnosti.

Pročitajte još: ZAVIRITE U DOM ROBIJA VILIJAMSA: Evo zašto slavni pevač NE MOŽE da proda svoju kuću! (FOTO)

U svojoj 15. godini Mirjana se opredelila za vazduhoplovstvo. Nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje funkcije.

Foto: Printskrin/Jutjub/Al Jazeera Balkans

Mirka nikad javno nije govorila o uspesima svoje majke, ali jeste o ocu koji je umro, a po kom je dobila ime. Njen otac zvao se Mirko, a ona je jednom pričala o toj bolnoj temi.

"To su neke teme koje ja stvarno nikada nisam pričala u medijima i to su neke teme koje se ne moraju preterano pričati. Ja sam se uvek trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu", rekla je ona tada.

(Mondo)

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas