Oglas
· · Komentari: 1

Ana Ivanović ponosno ispozirala sa majkom: "Moja inspiracija i najbolji prijatelj" (FOTO)

Naša teniserka pokazala je da je za njen besprekoran izgled zaslužna i genetika

1652447774_anaii.png
Foto: Instagram/printskrin/anaivanovic
Oglas

Naša bivša teniserka važi za jednu od najlepših sporttistkinja. Za njen savršen izgled i vitku liniju zaslužei su svakodnevno bavljenje sportom, pravilna ishrana i nega, ali i genetika.

Ona uživa u ljubavi i skladnom braku sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Ana je verna sportskom stilu i jednostavnijim komadima, pa je ređe viđamo u visokim potpeticama i glamuroznim haljinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

I njena majka ima sličan ukus za modu - obe Ivanovićke preferiraju klasične komade i jednobojnu garderobu. Nedavno je Ana objavila emotivnu fotografiju upravo sa majkom Draganom, ne krijući koliko je voli i da joj je večita inspiracija. Bivša teniserka je za ovu priliku odabrala malo dužu crnu haljinu, bele patike i mini-zelenu tašnu koja je dala posebnu notu kombinaciji. Dragana se odlučila za dugu crnu suknju, jarkonarandžastu majicu i beli sako.

Pročitajte još: KONSTRAKTA SKOČILA NA KLADIONICAMA: Nakon sinoćnjeg polufinala predviđaju joj još veće šanse za pobedu (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Srećan Međunarodni dan majki mojoj divnoj majci i najboljoj prijateljici koja mi je uvek inspiracija - napisala je Ivanovićka ispod objave.

Bonus video:

 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas