Oglas
· · Komentari: 0

Bez dijete i gladovanja: Jelisaveta Orašanin je dovela liniju do savršenstva nakon porođaja - Dve stvari su joj najviše pomogle u tome

Jelisaveta ima figuru na kojoj bi joj svi mogli pozavideti

1690619532_soros.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Glumica Jelisaveta Orašanin privlači veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom, a svi su primetili da je posle drugog porođaja za samo dva meseca uspela da vrati liniju do savršenstva.

Glumica, koja nikada nije bila ljubitelj dijeta, u svoju rutinu uvela je dve ključne stari koje su uticale da se brzo vrati u formu, a to su reformer pilates trening i poseban način ishrane po preporuci nutricioniste.

Jelisaveta se odlučila za reformer pilates kao svoj izbor fizičke aktivnosti. Ovaj trening oblikuje telo, poboljšava koncentraciju, topi kalorije i uspostavlja unutrašnji balans - što je od velike važnosti za glumicu koja ima malo vremena za spavanje.

Reformer pilates je vrsta treninga koja ravnomerno opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, što omogućava brže topljenje kalorija i postizanje savršenijeg tela.

Glumica, kao što je rekla, uz trening nije praktikovala dijete, ali se zato uz pomoć nutricioniste pridržavala određenog režima ishrane.

- Zahvaljujući nutricionistkinji brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - ispričala je Jelisaveta.

I naravno, tu je i jedno tajno oružje, koji takođe topi kilograme. I to jedno, veoma slatko "oružje".

- Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - pomalo iz šale, pomalo ozbiljno - rekla je glumica.

Ako i vi želite da postignete savršenu liniju kao Jelisaveta, možete početi da praktikujete njenu fitnes rutinu i sigurno ćete videti pozitivne rezultate.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas