Oglas
· · Komentari: 0

"Peto dete? Što da ne": Mirka Vasiljević progovorila o proširenju porodice, pa dodala zašto je otišla na odmor bez Vujadina

Lepa glumica otkrila malo poznate detalje iz poslovnog i privatnog života

1692022320_banja_premijera_13082023_0004.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Mirka Vasiljević, koja se ove godine oprobala kao voditeljka 47. Festivala filmskog scenarija Vrnjačka Banja, u intervjuu za Informer otvoreno je pričala o karijeri, ali i porodici.

Mirka je za pomenuti portal otkrila zašto se već 14 godina nije udala za fudbalera Vujadina Savića, sa kojim ima četvoro dece. 

Kada ćete Vujadin i ti da ozvaničite vezu?

- Vujadin to planira već 14 godina, i ja takođe, ali uvek mi nešto bude preče u tom kratkom slobodnom periodu koje on ima za sebe i nas. Uvek mi je bolje nešto drugo da radim nego da prolazim kroz stres zbog svadbe! Od septembra krećem sa snimanjem četvrte sezone serije "Urgentni centar". Radiću i za RTS emisiju "Svadba iz mog kraja". Već treću godinu vikende provodim na svadbama po Srbiji i s narodom koji se stvarno venčava.

Da li ste bili na odmoru ovog leta?

- Bila sam sama na odmoru sa decom jer je Vujadinu uveliko počela priprema za narednu sezonu, tako da od njega nema ništa do decembra. U fudbalskom svetu samo krajem maja i krajem decembra možete da imate pokoji slobodan dan, tako da samo tada možemo svi zajedno na odmor. Sada uživam jer su deca na raspustu. Ne žurim, ne gledam na sat da li treba da ustanu za školu i da uče.

Je l' planirate peto dete?

- Zadovoljni smo bili sa troje, pa je došlo četvrto... Anika je još mala, a potrebna je velika organizacija oko njih četvoro, naročito zato što je Vujadin odsutan... Sada smo zadovoljni ovom brojkom, a da li će biti i peto dete? Pa, zašto da ne!

Da li deci dozvoljavate društvene mreže?

- Vujadin i ja gledamo da nađemo zlatnu sredinu, koliko je to moguće. Nekad smo stroži po tom pitanju, a nekad im popustimo. U današnje vreme je nezgodno da nemaju društvene mreže, ali treba zadržati i tradicionalne vrednosti, a to podrazumeva igru sa drugarima. Kada preteraju sa telefonima, teram ih na poljanu da se igraju.

Za promo-video ovogodišnjeg festivala snimila si skeč po ugledu na "Squid game". Jesi li gledala tu seriju?

- Više znam o toj seriji zbog dece, jer postoji milion klipova na Tik toku, Instagramu i Jutjubu. Moja deca su upućenija, pa su mi prenela sve o toj seriji. Baš na tom snimanju srela sam LJiljanu Stjepanović, s kojom se nisam videla godinama, a zajedno smo glumile u "LJubav, navika, panika". Mnogo sam se obradovala. Šalila se na moj račun i rekla mi je da ne može da veruje da sam porasla. Pamti me kada smo snimali seriju, tada sam imala samo 12-13 godina. Za nju sam i dalje dete, i to dete koje ima četvoro dece! LJilja mi je rekla da treba da napravim i peto!

Voliš li festivale?

- Da, naročito glumačke. To su momenti lepog druženja, uspomena, sticanja novih poznanstava i mogućnosti da se pogledaju dobri filmovi. Sa 13 godina sam bila na prvom festivalu. To su bili Filmski susreti u Nišu i tada sam dobila i prvu nagradu u karijeri za ulogu u seriji "LJubav, navika, panika". Meni su Seka Sablić, Nikola Simić i LJilja Stjepanović bili kao deo familije kada smo snimali tu seriju, jer smo mnogo vremena provodili zajedno.

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas