Oglas
· · Komentari: 0

"Moram biti u Beogradu gde god bio Vujadin": Mirka Vasiljević o deci i suprugu, a otkrila i zbog čega se još uvek nije udala

Mirka Vasiljević uspeva da dobrom organizacijom u isto vreme bude posvećena porodici, ali i poslu glumice

1693203879_amig_show_27062023_0035.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Glumica Mirka Vasiljević još kao tinejdžerka je stekla veliku popularnost i od tada su se uloge ređale. Od glume se, kako kaže, nije umorila ali priznaje da nije lako uskladiti posao, snimanja i četvoro dece.

- Kao mala sam počela i bila dečiji voditelj. Tada sam se u pozitivnom smislu “zarazila“ ovim poslom, kamerom i svime što postoji na kameri i što se snima. Odazovem se pozivima za festivale jer mogu da vidim kolege, neke sa kojima sam dosta vremena provodila - kaže Mirka, koja u prestonici ima malo vremena za privatne stvari.

- U Beogradu mi je luksuz ako oko osam ili devet sati uveče imam vremena da pogledam film sa društvom ili kući zbog obaveza, tako da kada može da se spoji lepo i korisno prihvatim. Što se tiče glume i glumačkog posla ne tražim odmor.

Trenutno je kod većine majki, pa i kod glumice, koja je majka četvoro dece, osmeh na licu zbog školskog letnjeg raspusta.

- Obožavam raspust, koliko god da kažem klincima da se više radujem raspustu od njih, a deluje nestvarno, to je apsolutno tako. Zato što nema gledanja na sat, da li su krenuli, vratili se, koji je dan, kontrolni, iznenadna ispitivanja, jel treba da se popravlja ocena, nemam te muke i brige. Možemo da radimo šta i kako nam se radi- kaže Vasiljevićeva.

Pitanje koje Mirka i Vujadin već godinama dobijaju jeste kada će se venčati.

- Svako malo me pita Vujadin, uvek mu kažem: “vrlo rado, hoću, ali ti toliko malo vremena imaš od svog posla, to je svega dva puta godišnje po desetak dana. Mi smo svi željni tebe, našeg vremena, da radimo šta nam se radi i kako nam se radi“. To iskoristimo da otputujemo negde. Radeći emisiju “Svadba iz mog kraja“ uvidela sam koliko za svadbu ima priprema. Dosta prijatelja imamo u Beogradu, familije su se proširile, u inostranstvu imamo prijatelje te je broj zvanica porastao i baš bi trebala da bude ozbiljna organizacija. Uvek kažem, “hajde da otputujemo, do godine, do godine će svadba“ i tako već četrnaest godina. Pošto je Vujadin muškarac kod njega je lakše jer on ne razmišlja o dekoraciji. A ja moram i o liniji i da li sam naspavana - iskrena je glumica.

Na pitanje da li planiraju proširenje porodice, kroz osmeh odgovara:

- Nikada ni Vujadin ni ja nismo razmišljali do broja pet da idemo. Ako nam se to ostvari Bože zdravlja, tu stajemo. Bili smo zadovoljni i sa prvim, pa sa drugim, sa trećim smo rekli - to je ozbiljna organizacija, sa troje smo zadovoljni. Posle sedam godina poželeli smo čisti miris, mekanu kozu i dobili četvrto dete. Da li će biti tačka ili tri tačke tu je vreme pred nama. Ne volim da kažem ne jer me život demantuje. Kada nešto baš želiš, to se ne desi kako ti želiš. Zadovoljni smo sa njih četvoro, ozbiljna je sad tu organizacija. Trudim se da kao vaga u jednom tasu držim moj život i glumu i da sve bude na istim visinama, da ništa ne zapostavim, za sada je tako. Šta će biti do četrdeset neke godine videćemo - kaže Mirka.

Dugo je živela u inostranstvu jer je pratila Vujadina prema ugovorima koje je potpisivao. Ipak, u narednom periodu njena baza je Srbija.

- Za sada mislim da se ništa ne menja, da ostajem u Beogradu. Već imam nešto isplaniramo i dogovoreno, tako da zbog toga htela ili ne, moram biti u Beogradu gde god bio Vujadin. Radujem se jer stvaram za sebe, kreativno nešto radim, bavim se glumom koja je, pored mog posla, deo mog krvotoka. Gluma je našla put do mene još kada sam bila dete. Kada sam osvestila šta bih da budem, to sam već postala- istakla je glumica za Blic.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas