Oglas
· · Komentari: 0

Miloš Biković se ne odvaja od svoje IZABRANICE: Budući roditelji ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić uskoro će postati roditelji

1697023982_bikovic-i-ivana.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - bikovic
Oglas

Miloš Biković i Ivana Malić će se uskoro dobiti sina. Na Instagram profilu Jelisavete Orašanin osvanula je fotografija na kojoj su najviše pažnje privukli poznati glumac i njegova izabranica.

Ivana je nosila usku, braon haljinu koja joj je idealno pristajala, a Miloš je stajao iznad nje sa širokim osmehom na licu.

Vidi se da je par zaljubljen i srećan, a pozitivni komentari na njihov račun su se nizali jedni za drugim.

Pored Miloša i Ivane, na okupljanju koje je podelila Jelisaveta Orašanin su se našli i Nina Janković, Miodrag Radonjić, Tamara Dragićević, Ivan Mihajlović i brojni drugi.

 

Miloš Biković se na svom Instagram profilu nedavno oglasio povodom Ivanine trudnoće.

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je glumac.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas