Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 5. APRIL: Od danas je VENERA u Ovnu, evo šta to znači za svaki horoskopski znak

SAZNAJTE šta vam ulazak Venere u znak Ovna, posle godinu dana, donosi za petak 5. april

1712298779_shutterstock_2337074839-5-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaša nestrpljiva priroda može biti uzrok trzavica na poslu. Planeta ljubavi, Venera koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, danas ulazi u vaš znak pa preko prijatelja možete da upoznate privlačnu osobu. Strelac želi da vas vidi. Pad imuniteta.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera ulazi u Ovna i pravi sekstil sa Plutonom, donoseći vam mogućnost romanse sa zauzetom osobom. Mars blizu Saturna, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Imate nov izvor prihoda, ali pazite da vas neko ne prevari.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, danas ulazi u polje društvenog života, pa slobodni Blizanci mogu da upoznaju nekoga u klubu ili na proslavi. Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašim biznisom, remeti vaše planove.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Meseca u Ribe dgde se već nalaze Mars i Saturn, donosi vam probleme sa strancima. Planeta ljubavi, Venera, danas ulazi u Ovna, donoseći vam upoznavanje sa privlačnom, duhovitom osobom preko posla. Dodatni oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mars pravi napet aspekt sa Saturnom, donoseći vam probleme sa finansijama. Merkur, vladalac vašeg posla, Današnji ulazak Venere, planete ljubavi, u strastvenog Ovna, nagoveštava početak romanse s nekim na kraćem putu. Više se odmarajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Meseca u polje partnerskih odnosa gde se već nalaze Mars i Saturn, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Venera ulazi u Ovna, nagoveštavajući susret sa Jarcem. Vaš vladalac Merkurje retrogradan, izbegavajte konflikte na poslu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera danas ulazi u Ovna i pravi dobar aspekt sa Plutonom u astrološkom polju ljubavi, pa na nekom skupu, u restoranu, možete da upoznate harizmatičnu osobu. Vanredni troškovi, ako se bavite advokaturom, diplomatijom, modom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec ulazi u polje ljubavi, gde su i vaš vladalac Mars i Saturn, pazite da ne budete povređeni. Venera ulazi u Ovna i pravi seksil sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam romansu s nekim ko radi u zdravstvu ili se bavi uslužnom delatnošću.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, donosi vam trzavice i nesuglasice sa voljenom osobom. Venera, planeta ljubavi, ulazi u kuću ljubavi, donoseći vam strastveni susret sa Ovnom ili Lavom. Napet nervni sistem.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Retrogradni hod Merkura, izaziva konflikte sa voljenom osobom i članovima porodice. Pozicija Venere koja danas ulazi u znak Ovna, podstiče vašu ljubomoru. Napet aspekt Marsa i vašeg vladaoca Saturna, donosi probleme sa rođacima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Naglašena astrološka kuća novca, u kojoj se danas nalaze čak četiri planete, upozorava na oprez sa rizičnim finansijskim transakcijama. Susret sa starom simpatijom u večernjim satima. Jedan trelac misli na vas. Osetljiv želudac.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Meseca u vaš znak gde se već nalaze Mars, Saturn i vaš vladalac Neptun, čini vas osetljivijim i ranjivijim. Venera, planeta novca, danas ulazi u astrološko polje novca, donoseći vam neplanirane troškove. Proverite štitnu žlezdu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas