· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 21.JUN: Jarcu stižu neprijatne vesti, a Škorpiji glavobolja

Horoskop za ponedeljak, 21. jun 2021. godine Strelcu donosi turbulencije u porodici koje će se rešiti.

1623843148_zodiac-sign-2532970_1280.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Vreme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje, naročito ako je na pomolu ljubavna romansa.

Bik

Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili.

Blizanci

Do vas stižu pozitivne vesti vezane za posao. Nije neobično da danas razmišljate o tome iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno jer glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju.

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Rak

Sve što vam u ovom trenutku treba, to je novac. Značajan priliv stiže i bitno utiče na sve planove, naročito u trenutku velikih rasprodaja. Da se do kraja dana ne biste presabirali, obuzdajte megalomansku prirodu i pažljivo osmislite kupovinu.

Lav

Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete.

Devica

Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo.

Vaga

Dnevni horoskop Vagi donosi emotivnu napetost jer vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrednosti, ali vi ne primajte sve k srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

Škorpija

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

Strelac

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji olakšanje.

Jarac

Neprijatne vesti stižu od jutra. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomešali posao i privatni život, dozvolili ste da vaše probleme rešavaju nepoznate osobe.

Vodolija

Dnevni horoskop Vodolijama kaže da ukoliko rade sa finansijama ili na neki drugi način učestvuju u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti jako frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta proverite svaku računicu.

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Ribe

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.