· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 21. Rak je na pragu promene, Škorpija pravi haos, a Jarac vreba priliku

Horoskop za utorak, 21. septembar 2021. godine, upozorava Ovna da može napraviti veliku grešku.

1631786929_zodiac-sign-4374406_1280.jpg
Foto: Piksabej

Ovan

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive, najavljuje dnevni horoskop.

Pročitajte još: ČUVARI NEBA su aktivirani: Drugi PUNI Mesec otključava sve PROMENE života

Bik

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud, obećava dnevni horoskop.

Blizanci

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja zna odgovor.

Pročitajte još: Pun Mesec širom otvara oči: Donosi velike PROMENE, uspon karijere, ali mnogima će PREKIPETI

Rak

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava, najavljuje dnevni horosokop. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

Lav

Predah nikome ne prija kao vama. Porodično okupljanje i druženje s ukućanima napuniće vaše baterije za naredni period. Bezbrižnost može, na kratko, biti prekinuta uznemirujućim vestima koje vam stižu iz inostranstva.

Devica

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari, najavljuje dnevni horiskop. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Vaga

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim.

Škorpija

Šta god da započnete završiće se haosom, upozorava dnevni horoskop. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što posetite automehaničara.

Strelac

Potpuno ste odsutni. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte.

Pročitajte još: Pun Mesec širom otvara oči: Donosi velike PROMENE, uspon karijere, ali mnogima će PREKIPETI

Jarac

Vrebate svaku priliku ne bi li ste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete, ističe dnevni horoskop. Trud će biti nagrađen ali na neadekvatan način. Zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

Vodolija

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Ribe

Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.