· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni horoskop za 27. oktobar: OVAN u neprijatnoj situaciji, DEVICAMA predstoji uzbudljiv dan

Dnevni horoskop za sredu 27. oktobar upozorava ovnove da pripaze u određenim situacijama

1635152579_zodiac-sign-4374405_1280.jpg
Foto: Depozitfoto

OVAN

Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete.

Pročitajte još: Večeras je MAGIČNA NOĆ - Zvezde padalice ispunjavaju ŽELJE: Evo kada treba da pogledate u NEBO
 
BIK

Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti kao i potpuno nova poznanstva.
 
BLIZANCI

Potrebno je da se uozbiljite i obavite svoj posao na najbolji mogući način. Nije loše to što umete da se opustite, ali takav odnos prema obavezama mogao bi kasnije izazvati negativne posledice za čiju popravku može biti kasno.
 
RAK

Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša.

Pročitajte još: Ove horoskopske kombinacije su IDEALNI RODITELJI! Ko bi rekao...
 
LAV

Muči vas promenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.
 
DEVICA


Uzbudljiv dan, predstoje brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline.
 
VAGA

Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.
 
ŠKORPIJA

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da bežite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.
 
STRELAC

Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.
 
JARAC

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.
 
VODOLIJA

Vešti ste u tome da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li svaka vaša obaveza isplativa. Zbog preterane nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska.

Pročitajte još: ONI SU NAJVEĆE SVAĐALICE U HOROSKOPU: Verovali ili ne, kada se ONA naljuti - leti perje!
 
RIBE

Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahteva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta jer svaka promena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.