Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Najgore i najbolje ASTRO KOMBINACIJE: Ribe bežite od Bikova, a Ovnovi jurite za Vodolijom!

Neki znakovi, poput Riba i Rakova su nežni i nikako im ne odgovaraju bezosećajni horoskopski znaci.

1617882709_Depositphotos_221359192_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Bik i Strelac

Bik je kućevni tip, voli vreme da provodi u domu i bašti. Strelac sve želi samo ne to. On želi putovanja, prijatelje, kafice i provod. Pravi mali rat je neizbežan između ova dva znaka. Oni se ne osećaju, jednostavno se ne vide.

Pročitajte još: Kada grob bude nađen SVET ĆE PRESTATI DA POSTOJI: Kako je sahranjen najveći osvajač i kakve veze sa tim ima KAMILA

Lav i Ribe

Riba ceo život "moli" Lava da je ne povredi. Riba ima nežnu narav, empatična je. Lav je oštar i direktan znak. NJegov temperament ne oseća Ribu. Ni jedan ni drugi znak u svojoj osnovi nikako nisu loši, ali, jednostavno, ne mogu zajedno.

Bikovi su kućni tipovi, ne odgovaraju im Strelčevi, a ni Ovnovi.

Rak i Vodolija

Vodolija je lucidan znak, voli promene i ruši tabue dok je Rak privržen tradiciji, poštuje pravila i ne voli da ide mimo zakona. Sve suprotno od "lude" Vodolije. NJih dvoje kada uđu u raspravu nastaje prava drama moralnih vrednosti.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Ovan i Bik

Ovan je impulsivan i tvrdoglav. Bik je, takođe, tvrdoglav. Oboje žele da budu u pravu i da je njihova poslednja. Imaju slične poglede na svet, ali im je temperament potpuno različit.

Foto: Depozit

Znaci koji se fantastično slažu:

Nežna Riba i strasna Škorpija - san snova!

Riba i Škorpija

Oboje su vodeni znaci. Vode ih snažne emocije i strast. NJihov odnos je pun razumevanja i poštovanja. Kada vole vole do kraja i zato žele od partnera potpunu posvećenost. NJihovi razgovori traju beskonačno i na taj način se otvarju jedan prema drugom i to im stvara sigurnost.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Lav i Strelac

To su dva vatrena znka. Ali potpuno različit kartkter koji se dopunjuje. Umeju jedno drugog da parte u životu. Lav je impulsivan i sujetan, Strelac je takođe impulsivan ali nije sujetan. To je momenat gde njih dvoje kliknu. Strelac se neće obazirati na oštar jezik Lava, a Lav će moći bez razmišljanja da kaže šsta želi. Plan i cilj su im isti.

Strelca može da prati samo Lav, a Ovna zanimljiva i "luda" Vodolija.

Vodolija i Ovan

Vodolija ruši granice Ovan ga prati. Ovan je predvodnik Vodolija ide za njim. Ovnov buran temperament ne smeta Vodoliji ona zna da ga prihvati. Ovan je fasciniran inteligencijom Vodolije. Odlična kombinacija.

Blizanac i Vaga su dobri partneri u ljubavi, ali i poslu.

Pročitajte još: Najveća komunistička TAJNA: Ko je ubio 4.000 Srba i 12 Nemaca i zašto je Mustafa Golubić viđen u Smederevu?

Blizanci i Vaga

Bliznaci imaju savršenu komunikaciji, a diplomata Vaga zna to da prati. Oba znaka vole ljude, izlaske i provod. Vagi prija Blizanački oštar um. Sve što Blizanc zamisli Vaga diplomatski ume da predstavi. Idealna kombinacija za biznis i za zajednički život.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas