Oglas
· · Komentari: 0

Najveći preljubnici po HOROSKPU: Skloni su neverstvu više od ostalih - Sa njima ne planirajte ništa ozbiljno

Tri znaka posebno su sklona flertu i zavođenju sa strane, čak i kada su zauzeti

1691070634_varanje.jpg
foto: Profimedia
Oglas

U svakom slučaju, osećaj kada nas neko prevari je užasan, pogotovo ako tu osobu volimo. Posledica može biti veliki problem sa poverenjem koji može uticati na sve naše buduće veze jer niko ne želi ponovo biti povređen.

A kako znati hoće li nas neko prevariti? To zapravo ne možemo znati unapred, ali astrolozi tvrde da su određeni horoskopski znakovi od samog starta skloniji varanju od drugih.

Vaga

Iako se Vage pre svega smatraju vrlo dragim i nežnim osobama, one su i velike kokete što samo po sebi zna biti problem kada su u vezi jer, naravno, druga strana nije oduševljena stalnim koketiranjem. Flert ne prestaje ni kada vage završe u stabilnoj vezi, a iako je najčešće bezopasan, ponekad ipak ode predaleko. Naime, Vage vole sve lepo, a kada naiđu na drugo biće koje smatraju lepim lako izgube kompas.

Blizanci

Blizanci su vrlo zahtevni kada su u vezi, a ako im ne posvetite dovoljno pažnje, oni će je potražiti na drugom mestu. Osim toga, ovo je znak koji voli zabavu, a u kategoriji zabave kod njih češće nego kod drugih završi i varanje. Osim toga, ako Blizancu postane dosadno u vezi, takođe je sklon varanju - osim ako ne skupi dovoljno hrabrosti za prekid.

Jarac

Kada se upuste u vezu, Jarčevi od te veze imaju velika očekivanja. Iz takvog odnosa žele dobiti što više - i sreću i podršku i stabilnost. Budući da nije lako u jednoj osobi pronaći sve što želimo, Jarčevi će se, umesto na kompromis, često odlučiti na varanje, čak i ako to znači gubitak drage osobe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas