Oglas
· · Komentari: 0

OPREZ! Za ova tri znaka novembar će biti TEŽAK I IZAZOVAN - Čekaju ih problemi na svim poljima

Moći će da odahnu tek krajem meseca

1667387955_313789843_1795686830786354_7979153352445532221_n-1-.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Novembar će za njih biti težak i opor. Izazovi vas čekaju na svakom koraku. U poslu, u svakodnevnom životu, u porodici i u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Ali, moći ćete da odahnete već krajem meseca, kada ćete osetiti energiju optimizma Strelca, ali dotle - opez!

Škorpija

Škorpijama se preporučuje da slušaju intuiciju, ali da ne reaguju burno, pogotovo kada su partnerski odnosi u pitanju jer im je aktivirana sedma kuća. Za vas je izazovan period jer je sada sve na ispitu. Stvari, tj. odnosi koji su poljuljani sada pucaju. Nemojte odmah vašim otrovnim repićem ubadati već sačekajte i dobro procenite situaciju. Ponekad i vaša intuicija može da pogreši.

Pročitajte još: Kom znaku NOVEMBAR donosi poslovne promene? Napravite MUDRE poteze

Bik

Bikovi imaju osećaj kao da nose tonu na svojim leđima. I jeste tako! Vi ste jaki i možete puno da izdržite, ali i vama je potreban odmor. Izdržite smireno i jako do kraja meseca, a dotle će biti promena u poslu, u porodici i ljubavnim odnosima. Zaista vam se drma kavez, ali od 25-og sve se popravlja. Budite istrajni i mudri kao što i jeste.

Rak

Rakovima se savetuje oprez u ljubavnim i porodičnim odnosima. Doslovno svaka malo grublja reč može da izazove lavinu ludila i svađa. Vi niste neko ko tek tako ulazi u sukob, ali ovog meseca bićete prozvani. Ako ne možete da podnesete pritisak, a biće jak, nemojte sve zadržavati u sebi. Pustite glas pa nek bude kako bude. Vaše zdravlje i psiha su na prvom mestu i nemaju cenu!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas