Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Predrag Petković, čuveni astrolog: Saznajte gde je VENERA i znaćete kakav će biti brak!

Zašto neke žene obmanjuju, psihički zlostavljaju, ponižavaju i varaju? Da li je kriv položaj Venere?

1613053785_pedja-petkovic-280-2019-01.jpg
Foto: V. Danilov
Oglas

Postoji fenomen koji se vrlo često viđa u horoskopu, a samim tim i u životu. Radi se o nekoliko astroloških aspekata koje sam nazvao "žena žrtva". Oni uvek ukazuju na žensku patnju, bol, odbačenost, samoću i druge vidove represije od strane muškarca.

Pročitajte još: Šaptao je slonovima i sve su ga slušali, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

Najčešće se javljaju kada je Venera loše postavljena u horoskopu. Žene najčešće postaju žrtve ljubavi kada se Venera nađe u Raku, Devici, Škorpiji, Jarcu i Ribama. Žene sa Venerom (ljubav, brak) u Raku (porodica) često brzo ulaze u brak i odmah ostaju u drugom stanju, jer je Venera ovde plodna, a želja za potomstvom jaka. Ukoliko Venera ima loše aspekte ili ako je loše polje braka, žena brzo postaje žrtva emocija i odnosa.

Zaljubljive su žene sa "lošim Merkurom".
Koliko će biti srećna?
Venera je planeta ljubavi, braka, zadovoljstva, lepote. NJen položaj u horoskopu pokazuje koliko će biti sreće ili tuge u ljubavi.

Ako je loš Merkur, onda se u vezu ulazi samo na bazi trenutnih emocija, ali ne i na osnovu procene koliko je osoba dobra za nju. To je temelj da u jednom trenutku postane žrtva odnosa. Loše emocije su negativna energija koja utiče na želudac, pa tu mogu da se jave zdravstveni problemi. Oni su uvek uzrokovani neispunjenim emocijama.

Sa Venerom u Devici žena veoma teško nalazi partnera...

Kada je Venera u Devici, onda je Venera u znaku pada, dakle, u najslabijoj poziciji. To umanjuje sreću i kvalitet odnosa. Ukoliko ima loše aspekte, to je jedan od pokazatelja samoće. Vrlo teško se pronalazi partner, jer Devica simbolizuje ženu "devicu" koja je sama i nema odnose sa muškarcima. 

Pročitajte još: Bila je problematična, palila je kuću, pokušala samoubistvo, a doživotnog zatvora spasio ju je majčin dnevnik

Loš aspekt sa Saturnom ukazuje na teška emotivna iskustva zbog kojih žena često ostaje sama. Ima onih koje se nikad ne udaju, ali i onih koje se udaju, razvedu i nikad ne pronađu drugog partnera. Ovo je samo u slučaju kada je polje braka jako oštećeno, a Venera u Devici u lošem aspektu sa Saturnom ili Neptunom. Na zdravstvenom planu ukazuje na probleme sa probavom i crevima. Osoba ne može da "svari" neke stvari, pa se problemi javljaju u tom predelu.

Venera u Škorpiji donosi patološku ljubav!

Kada se Venera nađe u znaku Škorpije, onda je u znaku svog izgona. Dakle, tu je Venera prognana. U vezu ili brak žena ulazi na osnovu jakih strasti i emocija koje je često vuku u ponor ako Venera ima teške aspekte. Škorpija je simbol destrukcije, smrti, povređivanja, ali i fatalne vezanosti, patološke ljubavi, crne magije, prokletstva i drugih destruktivnih elemenata.

Pročitajte još: Tanja Veljković otkriva: Jupiter i Saturn najavljuju dolazak NOVE SILE koja će vladati 200 godina

Da li će žena biti udovica zavisi od Venere.

Sa Venerom u Škorpiji žene su podložne ovakvim uticajima kada je Venera oštećena. LJubavne veze i brakovi mogu da propadnu zbog ljubomore, destruktivne energije, sukoba, svađa, magijskog napada, porodičnog prokletstva i smrti.

Gde se nalazi Venera? Foto: Depozit

Venera u Škorpiji je znak udovištva. Zato je moguća samoća, povređivanje, nasilje, silovanje i mučenje u emotivnim odnosima. Tu je onda najčešće uključen Mars i Saturn koji ovu Veneru dovode do najvećeg očaja. Loša energija od ovakvih dešavanja manifestuje se na reproduktivnim organima, bešici, mokraćnim kanalima i jajnicima koji mogu da postanu zdravstveno problematični.

Pročitajte još: Mlad Mesec u čarobnoj Vodoliji: Tajne veze i nove ljubavi čekaju OVE horoskopske znake

U znaku Jarca Venera je pod Saturnovim uticajem
To često ukazuje na trpljenje u braku, kao i postepeno međusobno udaljavanje, šikaniranje, odbacivanje, a ako se sve ovo i ne desi, dolazi do nezainteresovanosti partnera, pa nema strasti i bliskosti. To stvara jak emotivni grč i frustraciju koja vodi u depresiju, neraspoloženje, zatvaranje u sebe, komplekse, strahove, anksioznost. Dolazi ili do osećaja usamljenosti ili do samoće. Manifestacija loše energije oseća se na kostima, zglobovima, problemima sa kožom i kičmi.

Kada se nađe u znaku Riba, pod lošim aspektima, to je možda najtipičniji aspekt za "ženu žrtvu" jer je znak Riba sam po sebi znak žrtve. Zato su pripadnici ovog znaka negde najotvoreniji da se žrtvuju, ali i da postanu žrtve. Bez obzira da li je znak ili podznak Riba, da li se Venera ili Mesec nalaze u ovom znaku, situacija je vrlo slična.

Venera u Ribama idealizuje partnera...
Simbol rastanka
Venera u Ribama je simbol rastanka zato što Venera predstavlja partnerstvo, brak koji se nalazi u dvojnom i promenljivom znaku Riba čiji su simbol dve ribe koje plivaju u suprotnom smeru, dakle, rastaju se. Zato Venera u Ribama govori o više brakova, ali i paralelnim, tajnim i konfuznim vezama.

Problem sa Venerom u Ribama je što preterano idealizuje partnera. Pošto će u jednom trenutku shvatiti da se nalazi u iluziji (Ribe) i da je sve vreme bila obmanjivana, manipulisana, varana, dolazi do teškog buđenja.

Pročitaje još: Dešava se VELIKA MUTACIJA na kvadrat i slede ogromne PROMENE u svetskoj POLITICI

Taj nepodnošljivi osećaj razočarenja dovodi do psihičkih smetnji, povlačenja u sebe, gubitka samopouzdanja, kao i drugih psiholoških problema. Često zbog teškog emotivnog stanja žene završe kod psihijatra, jer ne mogu da prihvate ono što se desilo.

Ribe su uvek prevarene, pa strada psiha.

Mesec predstavlja emotivno stanje osobe, ali i kako su živele žene u porodici generacijama unazad. Pluton u lošem aspektu sa Mesecom ukazuje na prokletstvo po ženskoj liniji.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Žene ne smeju da daju energiju lošim mislima koje, s vremenom, postaju stvarnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas