Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Pun Mesec u Devici počinje 18. marta: Evo kako će se odraziti na horoskopske znakove

Energiju punog Meseca u Devici iskoristite za završite započete zadatke, ciljeve, obaveze. Takođe je idealno vreme za postavljanje novih izazova i ciljeva kao i dugoročnih planova.

1647258148_astro.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Devica je striktna i precizna pa neka vam takvi budu i planovi. Ne maštajte već samo realno, praktično i izvodljivo. Kako će pun Mesec u Devici osetiti znaci horoskopa.

Pročitajte još: Čuvajte se njih: Ovi horoskopski znaci VOLE DA UPRAVLJAJU DRUGIM LJUDIMA​

Ovan

Očekujte iznenadne ponude za posao! Samo dobro razmislite da ne preuzmete previše jer postoji mogućnost greške.

Bik

Naglašena vam je komunikacija ali prema deci. Budite odmereni i prenesite im lepu energiju.

Blizanci

Mnogi od vas će rešiti pitanje nasledstva, neki će ući u renoviranje stana a pojedini kupuju nov stan.

Rak

Polje posla vam je naglašeno. Rakovi koji očekuju prijavu za stalno sada je dobijaju.

Lav

Polje novca vam je naglašeno. Možete dobiti posao koji dugo očekujete ili da dobijete ponudu za dodatni posao gde zarađujete ozbiljne pare.

Devica

Vama energija punog Meseca u Devici donosi promene u rutinama i svakodnevnom životu. Sada je pravo vreme da uvedete promene u ishrani, načinu života i da generalno promenite vaš odnos prema životu.

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka najviše vole da pričaju: Sa njima vam neće biti dosadno


Vaga

Psiha vam je naglašena pa se može desiti da vam se pojave strahovi za koje niste ni znali da postoje. Polako, ne ulazite u paniku. Proćiće i ovaj Mesec u Devici.


Škorpija

Kod vas se pokreće polje  prijateljstva. Tu očekujte lepe trenutke i iskrene savete.

Strelac

Lepe i pozitivne promene u karijeri. Trenutno se osećate prezasićeno ali posle razgovora sa nadređenim dobijate benefite i podršku za zamostalno donošenje odluka.

Jarac

Vas pokreće energija koja u vama budi potrebu za usavršavanjem. Mnogi Jarčevi kreću na dodatne kurseve a pojedini potpuno menjaju svoj pravac karijere.

Vodolija

Pozitivno rešavanje nasledstva. U principu sva dešavanja koja su vezana za tuđi novac. Samo povedite računa kada nešto potpisujete.

Pročitajte još: NAJBOLJE KOMBINACIJE: Ovi horoskopski parovi imaju najlepšu decu

Ribe

Polje ljubavi, partnerstva. Potrudite se da vladate situacijom kako ne bi ušli u bespotreban sukob sa partnerom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas