Oglas
· · Komentari: 0

SREĆA ĆE IM OTVORITI VRATA: Horoskopski znaci koji će procvetati u novembru

Čuveni astrolog Pavel Globa otkrio koji horoskopski znaci će imati sreće u novembru

1699619853_Foto-Shutterstock-horoskop-novembar.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Poznati astrolog, Pavel Globa, koji je popularan zbog svojih astroloških prognoza, otkrio je koja dva horoskopska znaka očekuje sreća do kraja novembra.

OVAN

Pavel predviđa da će se prvom znaku astrologije sreća navjše osmehnuti tokom novembra 2023. godine. Prve srećne vesti i pozitivne promene Ovnovi će primetiti u porodičnim odnosima, ali ubrzo će se i finansijska situacija znatno poboljšati, prenosi Prochepetsk.ru.

Ovaj mesec je presudan i odrediće vaš dalji napredak u profesionalnoj sferi. Moguće je da će nadređeni uvideti vaša dostignuća i trud, te da će vam poveriti važan, profitabilan projekat ili vas unaprediti.

RAK

Još jedan znak koji će u novembru biti miljenik zvezda jeste Rak! Oni bi trebalo da očekuju veoma velike novčane prihode, te će im polje finansija biti u usponu.

Takođe, ovo će biti mesec u kome će vam poći za rukom da izađete na kraj sa problemima koji vas već dugo prate. Izazovi i prepreke koji ste imali će se doslovce rešiti sami od sebe!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas