· · Komentari: 0
Premijera

Moćnom "santa feu" ispeglali bore i dodali električni motor

"Hjundai" obnovio svoj najaveći SUV koji stiže u Evropu i Srbiui početkom septembra

hjunddai-santa-afe-Naslovna.jpg
Foto:"Hjundai"

On je moćan, upečatljiv na asvaltu i van njega i jedna je od perjanica "Hjundaija", Robustni, luksuzni SUV "santa fe", četvrte generacije, posle samo dve godine podvrgnut je tretmanu "zatezanja bora".

Foto:"Hjundai"

Taj, za auto-industriju uobičajeni "fejsl-lifting" znači u praksi blaže "kozmetičke" izmene dizajna, usavršavanje enterijera, dodavanje najsavremenijih tehnologija, sistema za "asistenciju" vozaču ali i,  sada već nezaobilazno širenje game motora koji pokreću vozilo.

Pročitajte još:Ovaj auto sada IZBEGAVA sudare, ali i pazi na decu i kućne ljubimce!

Tako je, pored ulepšavanja izgleda, novog "T" izraza dnevnih svetala, sve sile novih tehnoloških rešenja vezanih za bezbednost i pomoć u vožnji, "Hjundai" u "santa fe" počeo ugradnju i najsavremenijih hibridnih, ali i "plag-in" hibridnih sistema. Koliko će se to odraziti na performasne vozila, potrošnju, emisiju štetnih gasova, autonomiju vozila samo na struju, videćemo uskoro kada "Hjundai" objavi i ove podatke.

Pročitajte još: Novi "hjundai veloster N" sprinta do stotke za 5,6 sekund

Ono što se zna za sada, je da su Korejci spremili novu digitalizovanu instrument tablu sa ekranom dijagonale od 12,3 inča, a tu je naravno i 10,25 inčni ekran na vrhu centralne konzole.

Foto:"Hjundai"

To na prvi pogled treba da poruči kupcima da je novi "santa fe" za 2021. godinu, kako se to sada uobičajeno kaže za neki model, spreman da vas povede u novu, tehnološki mnogo napredniju budućnost. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.