Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA JELENE KARLEUŠE: Jelovnik uz pomoć kog je pevačica smršala 10 kilograma

Jelena Karleuša je uspela da dovede liniju do savršenstva uz pomoć tradicionalnih srpskih jela

1706167577_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Karleusa.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Jelena Karleuša je uz pomoć korigovane ishrane uspela da smrša 10 kilograma i dovede svoju figuru do perfekcije. Karleuša je poznata kao veliki zagovornik veganske ishrane.

"Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma", rekla je sama za Hit Informer ranije.

"Jednog dana sam se probudila i rekla: 'Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre.' Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim", objasnila je pevačica.

Ne jede meso, minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda, a jede mnogo voća i povrća. Kako je jednom prilikom istakla, nikada nije popila kafu, a pije minimum tri litra vode dnevno, dok slatkiše prezire.

"Često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma", ispričala je Jelena. NJen jelovnik nikad ne uključuje meso, Karleuša je već godinama vegetarijanac.

Za doručak obično jede ovsene pahuljice ili nemasni sir sa integralnim hlebom, uz salatu. Uživa i u mafinima s tikvicama. Za užinu jede voće (po 300gr) ili salatu, a za ručak uvek sezonsko povrće. Ako nije doba za podvarak, onda rado jede zapečenu boraniju, grašak ili šampinjone.

Ovo je njen jelovnik:

Prvi dan

Doručak: Nemasni sir 400 grama, dve kriške integralnog hleba, salata

Užina: Dve jabuke

Ručak: Grašak sa povrćem oko 400 grama i salata

Večera: Salata sa tikvicama

Drugi dan

Doručak: Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke

Užina: 300grama trešanja

Ručak: Zapečena boranija sa povrćem, salata

Večera: Kiselo mleko 360 mililitara i salata

Treći dan

Doručak: Mafini sa tikvicama, salata

Užina: Vitaminska salata sa crvenim kupusom

Ručak: Šampinjoni sa povrćem

Večera: Potaž od povrća

"Obožavamo "zamenu za meso", koja ima identičan ukus kao meso, ali pravi se od proteina graška", otkrila je Karleuša jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas